Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beszünteti tevékenységét a Grand Mexican Warlock

Januárig tervez előre a Grand Mexican Warlock, utána azonban beszüntetik tevékenységüket. Nem kizárt, hogy a csapat örökre leáll.

0618gmw

A Facebookon jelentette be a zenekar jegelését a Grand Mexican Warlock. „Ezúton tudatjuk veletek, hogy hosszas őrlődés után meghoztuk a nehéz, de elkerülhetetlen döntést, hamarosan szétszéledünk. Nem tudjuk mennyi időre, lehet hogy néhány év, lehet hogy örökre, ezt a kérdést szeretnénk nyitva hagyni... Az utóbbi időben mindnyájunkat másfelé sodort az élet, és egyre nehezebbé, majd kis híján lehetetlenné vált, hogy a zenekarnak is szorítsunk egy kis helyet a sok teendő között, így arra jutottunk, hogy nem várjuk meg, míg szép lassan leereszt a lufi, inkább kipukkasztjuk most", írja a csapat.

A Grand Mexican Warlock nyáron kétszer játszik élőben: június 21-én, a Fishing On Orfűn, illetve július 5-én, az ópusztaszeri Woodstock az Ugaron fesztiválon. Budapesten 2019 januárjában koncerteznek utoljára az Akvárium Klub Officialben. „Nem lehet szavakba önteni, hogy mit jelentett nekünk a GMW, az együtt töltött idő, a koncertek, a közönség, meg minden, ami ezzel jár... Hálával tartozunk mindenkinek, aki velünk volt, segített bennünket, részt vett a lemezek munkálataiban, vezette a mikrobuszt, pakolta a cuccainkat, de főként Nektek, hogy kíváncsiak voltatok ránk, hallgattatok minket és eljártatok a koncertjeinkre. Óriási köszönet a volt tagoknak, Somló Daninak, Maksi Csabinak, Pap Dávidnak és Áron Andrisnak, valamint szervezőnknek, Túri Mónikának, aki annyi mindent tett értünk. Nagyon szeretjük egymást és titeket, köszönet mindenért, így vagy úgy, együtt vagy külön-külön, de találkozunk még! Ölelés!"

 

Hozzászólások 

 
#1 Chris92 2018-06-18 09:37
Szomorú, hogy az összes igényes zenét játszó magyar zenekarnak ez a sorsa. IHM, Turbo most meg a Warlock. Három-négy kiváló lemez után beállnak a földbe.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.