Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beszerezhetetlen melodikus ritkaság kerül ismét a boltokba

Április 20-án remaszterizált formában kerül ismét az európai boltokba Kane Roberts első szólólemeze, amely eredetileg 1987-ben jelent meg, miután a gitáros otthagyta Alice Cooper csapatát. Az album kézzelfogható formában komoly ritkaságnak számít. Arról ugyanakkor továbbra sincs hír, mikor jelenhet meg végre Kane régóta esedékes új albuma.

Kane Roberts az alkohol- és mentális problémáinak leküzdése után Alice Coopert zeneileg is feltámasztó 1986-os Constrictor és 1987-es Raise Your Fist And Yell lemezeken játszott az énekes csapatában. Szikrázó gitárjátéka és dalszerzői képességei miatt ebben a korszakban rambósra vett fazonjáról és géppisztoly-alakú gitárjairól is híres volt, de később ezekből a mai fejjel nehezen vállalható külsőségekből azért szerencsére visszavett. Miután kilépett Cooper bandájából, szólópályára lépett, de sem 1987-es bemutatkozása, sem az 1991-es Saints And Sinners nem hozott számára sikereket, pedig mindkét album kiválóan sikerült. Ezután legközelebb 1999-ben adott ki albumot Phoenix Down néven, Under A Wild Sky címmel.

Az 1987-es lemez hosszú évek óta nem férhető hozzá CD-n, csak méregdrága ritkaságként, így a Universalhoz tartozó Yesterrock kiadó valós igényt enyhít a kiadvány újonnani piacra dobásával.

Kane manapság főállásban grafikai dizájnnal és programozással foglalkozik, és elvileg 2006 óta dolgozik következő lemezén, a Touched-on. Tavaly év elején ismét utalt arra, hogy az anyag készülget, méghozzá olyan társakkal, mint Kip Winger, aki annak idején szintén Alice-nél kezdte karrierjét, illetve Ken Mary dobos, ám az eredetileg őszre belengetett megjelenésből végül semmi sem lett.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 Mr. Jack 2012-04-16 13:25
XDDD WTF?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.