Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Benante: „Száz százalékig az Anthrax tagja vagyok”

Az Anthraxből már távozott idén egy muzsikus Rob Caggiano gitáros személyében, és a New York-i thrashereknél az utóbbi évtizedben finoman szólva sem volt bombabiztos a felállás, így nem csoda, hogy sokan aggódnak, amiért az évvégi európai koncertek után Ausztráliában is a beugró Jon Dette helyettesíti Charlie Benantét. A dobos egy interjúban igyekszik megnyugtatni a híveket.

„Egy ideje megsérült a kezem, és ez a probléma azóta időről időre visszaköszön”, válaszolta a Songfacts kérdésére Charlie, amelyben azt firtatták, jelenleg milyen státuszban van az Anthraxben. „És amíg bizonyos dolgok nem zárulnak le, addig a másik okot nem részletezhetem. De természetesen száz százalékig a zenekar tagja vagyok.”

Benante tavaly novemberben már kihagyta az Anthrax Motörheaddel közös Európa-turnéját. Scott Ianék akkor sem részletezték az okokat, csupán annyit mondtak, hogy a dobos személyes ügyekkel törődik odahaza. Nem tudni, hogy ezek a személyes ügyek Charlie tavaly nyári magánéleti balhéival állnak-e összefüggésben vagy sem, de az biztos, hogy az elmúlt időszakban az Anthrax zenei agyának számító Benante a csapat több megmozdulását is kihagyta például édesanyja halála, illetve a mostani interjúban is említett kézsérülés miatt. Előbbi miatt Gene Hoglan, utóbbi esetben a Shadows Fall ütős Jason Bittner helyettesítette az Anthraxben, ősszel Európában pedig az a Jon Dette ugrott be a helyére, aki most az ausztrál Soundwave feszteken is dobol náluk, illetve a Slayerben is Dave Lombardo helyén. Caggiano posztján a Shadows Fall gitárosa, Jonathan Donais játszik, egyelőre ideiglenes jelleggel. A csapat Slayerrel közös február 25-ei sydney-i koncertje alább teljes egészében megtekinthető.

Az Anthrax március 19-én Anthems címmel feldolgozásokat rejtő EP-t jelentet meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 denpatrik 2013-03-02 01:30
Nem szívesen hallok ilyen híreket,nem kéne az ördögöt a falra festeni.Remélem Charlie az Anthrax tagja marad élete végéig:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.