Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Benante: „Még nem épültem fel száz százalékosan”

Mint azt június 3-án, a Papp László Sportarénában is mindenki észrevehette, az Anthrax ismét Charlie Benante nélkül érkezett Európába, a kisegítő Jon Dette dobossal. A banda továbbra is Charlie kézsérülésével magyarázza a helyzetet.

Mint mi is többször megírtuk, Benante a hivatalos magyarázat szerint különböző kisebb sérülések miatt következetesen kihagyta az Észak-Amerikán kívüli Anthrax bulikat az utóbbi időben, miközben odahaza azért nem tűnik annyira betegnek, hiszen az Egyesült Államokban általában ő ült a cucc mögött ezekben a periódusokban is. Emellett még ugye emlékezhetünk a dobos furcsa balhéjára is feleségével, illetve annak mostani élettársával, amelynek fényében többen is arra a logikus következtetésre jutottak, hogy Charlie valószínűleg a folyamatban lévő büntetőügy miatt nem hagyhatja el az Államokat.

Benante most, az Anthrax ismét Jon Dette-vel futó európai turnékezdése után pár nappal hivatalos közleményben nyilatkozott az okokról, alighanem a pletykák terjedését megelőzendő. „Tavaly nyáron megműtötték a kezemet, és egészen a legutóbbi időszakig rendszeres terápiára jártam vele. Azt hittem, a múlt havi Carolina Rebellion és Beale Street Music fesztiválokra már száz százalékosan felépülök majd, de miután lejátszottam ezeket a bulikat, rá kellett döbbennem: még nem tartok itt. Különösen annak fényében nem, hogy milyen feszes időbeosztás vár az Anthraxre Európában. Remélem, hogy az utolsó pár hétben már csatlakozhatok a turnéhoz, de addig is nagyon hálásak vagyunk Jonnak, amiért helyettesít.”

A nyár második felében esedékes észak-amerikai bulikon – micsoda meglepetés! – már gyakorlatilag biztos Benante játszik majd a csapattal.

 

Hozzászólások 

 
+9 #3 a.75 2014-06-07 16:58
Jó kemény lehetett a zasszony feje.
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2014-06-07 13:34
Mit nem lehet ezen érteni!? Úgy helybenhagyta az asszonyt, hogy azóta sem jött helyre a keze. :-p
Idézet
 
 
+2 #1 Sárvári Gábor 2014-06-07 11:06
:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.