Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első dalát a hármas lemezről a Dystopia

Purge Yourself címmel új dalt mutatott be a Dystopia. A szegedi csapat harmadik nagylemeze még tavasszal megjelenik. Burning Bridges lesz a szegedi Dystopia harmadik albumának címe.

0323dystopia

A lemez a HammerWorld valamelyik számának mellékleteként jelenik meg még tavasszal, és most megtekinthető a hozzá készült első videó is Purge Yourself címmel. „Miután Rácz Andrissal, az új dobosunkkal átestünk az összeszokás időszakán, nagyon szépen beindult a dalíró gépezet”, mondja Vári Gábor énekes/gitáros. „Folyamatosan jöttek/jönnek az új ötletek, és meglepő gyorsasággal állt össze az a kilenc nóta, ami a hamarosan megjelenő Building Bridges című anyagra kerül. A szövegvilág nem különbözik majd nagyban az eddigiektől. Ugyanúgy vannak benne személyes és filozofikus témák, illetve az eddigiekhez hasonlóan erős pozitív kicsengéssel zárulnak a dalok. A korábbi anyagainkhoz képest különbség, hogy most sokkal gördülékenyebb kreatív folyamat részeként születtek a szövegek, ennek köszönhetően az eddigieknél sokkal szorosabb egységbe kerültek a zenével.”

Ami a kedvező koncertfogadtatás alapján felvezetőnek választott Purge Yourselfet illeti, a szám arról a pillanatról szól, amikor valaki rájön, hogy a problémáinak a legnagyobb részéért ő maga a felelős. „Ritkán kerül az ember igazán öntudatos állapotba: talán azért, mert fél szembenézni a felelősséggel, fél, hogy összeroppanna a súlya alatt, azonban hosszú távon nem lehet, vagy legalábbis nem érdemes az önámítás állapotában úszkálni. Az üzenete talán az, hogy kérdőjelezz meg mindent, kezdve először saját magaddal. Aztán értsd meg, hogy ez oké, senki sem tökéletes, az élet megy tovább, és ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is, akkor nincs már szükséged trükközésre, nem kell bujkálnod vagy maszkot viselned, pszichiáterhez járnod vagy lájkokat vadásznod a csücsörítős szelfijeiddel.”

A zenekar március 24-én a Dürerben lép fel a Salvus, a divideD és az Ann My Guard társaságában, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 komplex 2018-03-26 19:42
Baromira tapad az a refrén!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.