Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beast In Black és Rotting Christ a Rockmaratonon

Újabb fellépőket jelentett be a Rockmaraton. A fesztivált a szokásos helyszínen, Dunaújvárosban rendezik meg 2020 júliusának első felében.

1202beastinblack

Jövő július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak, amelyre új adagnyi fellépőt jelentettek be a szervezők. Finn alapítással, görög és magyar tagokkal érkezik a fesztiválra a Beast In Black, illetve legújabb, The Heretics című lemezével turnézó Rotting Christ – utóbbiak legutóbb a tervezetthez képest kicsit tovább maradtak a fesztiválon, sanszos, hogy jövő júliusban is nehezen szabadulnak a Szalki-szigetről! A közel tíz éve létező, saját bevallásuk szerint slamming deathcore-ban utazó, szlovén Within Destruction is garantáltan felszántja a színpadot a Rockmaratonon. A friss hazai fellépők pedig az As Karma Brings, a Down For Whatever, a Hatvan City Hard Core, a Lazarvs, a Nest Of Plagues, az Over My Dawn, a Petofi, a Red Swamp, a Slytract, a Subcortic és a Téveszme.

A korábban bejelentett fellépők között olyanokat találunk, mint az Accept, a Destruction, a Sodom, a Discharge, a Týr, az Ensiferum, a Kataklysm, a Crystal Lake, a Wolfbrigade, a Get The Shot, a Cockney Rejects, az Acidez, az Aephanemer vagy a Harakiri For The Sky. A nemzetközi szereplők mellett a hazai mezőnyt az Angerseed, a Csók és Könny, a Dalriada, a Dying Wish, a Hortobágy Hardcore Crew, a Mytra, a Pocket Fox, a Reason, a Room Of The Mad Robots, a Térkövön Sült Lángos, a Vile Disgust, az A.M.D., az Ann My Guard, az Atomic, a Gutted, a Leander Kills, a New Friend Request, a Perfect Symmetry, a Slowmesh, a The Hellfreaks, a Zorall, az Archaic, a Bornholm, a Burnout, a Cadaveres, a Counter Clockwise, a Depresszió, a Divided, a Don Gatto, a Dorothy, a Dreamgrave, a Jack, a Harmed, a Krampüs, a Lord, a Lost Continent, a Moby Dick, a Mudfield, a Nemecsek, az Omega Diatribe, a P. Box, a Paediatrician, a Phrenia, a Prosectura, a Road, a Rózsaszín Pittbull, a Samas, a Sear Bliss, a Shapat Terror, a Tales of Evening, a Tisztán a cél felé és a Watch My Dying képviseli. Bérlet 16.990 forintért váltható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.