Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Baroness: csigolya-, kar- és lábtöréseket szenvedtek a tagok

Négyen hagyhatták el eddig a kórházat a Baroness szerdai angliai buszbalesetének kilenc sérültje közül, a banda három tagja azonban továbbra is orvosi felügyelet mellett van igen komoly sérülésekkel. A turnébusz sofőrjének állapota válságos.

Az énekes/gitáros John Baizley eltörte bal lábát és bal karját, Allen Blickle dobos és Matt Maggioni basszer csigolyatöréseket szenvedett – derül ki a csapat sajtósának közleményéből. Pete Adams szólógitáros megúszta a balesetet könnyebb sérülésekkel, ő már el is hagyhatta a kórházat. Három társát továbbra is ápolják, de a közlemény nem szól arról, hogy bármelyikük is válságos állapotban lenne, ellentétben a busz sofőrjével, aki továbbra is életveszélyben van. A turnészemélyzet további megsérült tagjai közül hárman szintén elhagyhatták a kórházat, egyiküket még vizsgálják.

A Baroness busza szerdán, déli fél 12 környékén csúszott meg egyelőre ismeretlen okokból egy viadukton az angliai Bath közelében, majd átszakította a szalagkorlátot és több mint tíz métert zuhant. A Yellow & Green című friss dupla albumát júliusban kiadott Baroness természetesen az összes közeljövőben esedékes koncertjét lemondta.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Koax 2012-08-17 18:49
Jobbulást mindenkinek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.