Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bad Reputation címmel jön Kid Rock új albuma, három friss szerzemény is meghallgatható

Három új dallal jelentkezett Kid Rock. A rapper/énekes friss nagylemeze Bad Reputation címmel jelenik meg még valamikor idén.

1122kidrock

Utoljára 2017-ben, a Sweet Southern Sugar lemezen adott ki friss dalokat Kid Rock. Az elmúlt évtized lemezein egyre hagyományosabban rockos, countrys, dallamos irányba fordult rapper/énekes nemrég karrierje legklasszikusabb és legsikeresebb érájába utazott vissza a Don’t Tell Me How To Live-val: az új dalban a kanadai Monster Truck 2016-os Sittin′ Heavy albumán megjelent arénahimnuszt értelmezte újjá saját stílusában, az eredeti előadók vendégeskedése mellett. Most három új szerzeményt is közzétett We The People, The Last Dance és Rockin’ címmel, és vélhetően mindegyik friss felvétel a Bad Reputation címmel várható idei nagylemezen kap majd helyet.

Kid Rock nyáron elvileg a Foreigner, a Grand Funk Railroad és Trey Lewis vendégeskedésével indul észak-amerikai turnéra.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Thasaidon 2022-01-26 19:15
Nem úgy volt, hogy valami 50 számos lemezzel búcsúzik, ami 5 különböző stílust tartalmaz, aztán lehúzza a rolót? Vagy rosszul emlékszem? Na, nem mintha kívánnám, hogy monnyonle, nagyon szimpatikus figura.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.