Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Azt akartam, hogy teljes fegyverzetben, a középső ujjakat bemutatva egyből torokra menjünk”

Ősszel érkezik a Bullet For My Valentine hetedik nagylemeze, amely a nevüket viseli címként, és most a Rainbow Veins című dal is meghallgatható róla. Jó hír, hogy a zenekar jövő év elején ismét eljut Magyarországra a turnén.

0622bfmv

November 5-én jön ki a Spinefarm /Search & Destroy gondozásában a Bullet For My Valentine új albuma. A zenekar nevét viselő lemezt igen súlyosnak ígérik Matt Tuckék. „Ez itt a Bullet 2.0-ás verziójának kezdete – mondja a frontember. – Megmutatja, hol tartunk most: a zene friss, agresszív, és zsigeribb, szenvedélyesebb, mint valaha. Azt akartam, hogy teljes fegyverzetben, a kibaszott középső ujjakat bemutatva egyből torokra menjünk. Ez itt a Bullet For My Valentine egy sokkal agresszívebb, intenzívebb arca. Mindig is bennünk volt, csak soha nem nyitottam ki a gátakat. Metaforikusan véve le akarom nyakazni az embereket ezzel a lemezzel." „Szerintem ez a Bullet For My Valentine általam ismert eddigi legvérengzőbb oldala – teszi hozzá Michael Paget szólógitáros. – Itt az ideje, hogy kihozzunk egy igazán dühös, súlyos, agresszív lemezt. Alig várom, hogy grimaszoljak ezekre a dalokra a színpadon!"

bulletformyvalentine_cA dallista az alábbi:

01. Parasite
02. Knives
03. My Reverie
04. No Happy Ever After
05. Can't Escape The Waves
06. Bastards
07. Rainbow Veins
08. Shatter
09. Paralysed
10. Death By a Thousand Cuts

A Knives, a Parasite és a Shatter után most a Rainbow Veinst is bemutatták az albumról. A zenekar legutóbbi nagylemeze a 2018-as Gravity volt. Jó hír, hogy a lemezbemutató turné 2022. február 13-án Budapestet is eléri, a koncert helyszíne a Barba Negra lesz. A teljes körű jegyértékesítés július 27-én, 11 órakor kezdődött a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.