Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Azt akarjuk, hogy a bolygó összes metalrajongója hallja ezt az albumot”

Június 2-án, The Future In Whose Eyes? címmel jelenik meg a brit SikTh új nagylemeze. A kiadvány az első teljes album a kultikus csapattól a 2006-os Death Of A Dead Day óta, és Vivid címmel most bemutatták róla a második teljes dalt is.

0401sikth

sikth_cHosszabb inaktív periódus után néhány éve aktivizálta újra magát a brit SikTh, akik 2015 végén már kihoztak egy Opacities című EP-t, júniusban pedig tizenegy év után végre megérkezik tőlük az első teljes új album is. A The Future In Whose Eyes? a Snapper kiadó új labeljénél, a Millennium Nightnál jön majd ki, és részben Mikee Goodman énekes stúdiójában, részben az Iron Maiden gitárosa, Adrian Smith R&R Studios komplexumában rögzítették. Mint emlékezetes, Mikee és Adrian pár éve egy Primal Rock Rebellion nevű közös projektben zenéltek együtt. Maga a SikTh majdnem eredeti felállásában dolgozik, vagyis Goodman és Dan Weller gitáros mellett Dan Foord dobos, Graham Pinney gitáros és James Leach basszer is részt vesz a mostani aktivitásokban. Az egyetlen csere a második énekesi pozícióban történt, ahol Justin Hill helyét Joe Rosser vette át.

„Világéletünkben ezt a lemezt akartuk elkészíteni”, mondja a friss albumról Weller. „Több mint egy éven át írtuk a dalokat, és nagyon keményen, néha talán túl keményen is meghajtottuk magunkat. Az Opacities a SikTh újjászületését jelentette, a The Future… pedig a mi kiáltványunk. Azt akarom, hogy innentől ez legyen az a lemez, amely definiálja a zenekart. Nem érdekel, ha túl ambíciózusan hangzik, amit mondok, de tényleg azt akarjuk, hogy a bolygó összes metalrajongója hallja ezt az albumot.”

 

Hozzászólások 

 
#2 castlereagh 2017-04-03 19:37
Sose hallottam róluk, na mondom belehallgatok több dalukba is, hát nem egy nagy szám. Számomra tucat banda. A Pain of Salvation legalább felvillanyozza az embert, felkelti az érdeklődését, mérföldekkel jobb.
Idézet
 
 
+4 #1 Kötelező-név 2017-04-02 11:53
... csak én érzem azt hogy nem kellene az össze rajongót ezzel untatni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.