Shock!

január 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az elmúlt években annyi minden történt velem, hogy nehezemre esett a nagyját feldolgozni”

apey_cÚj albummal jelentkezett Áron András. A Book Of Changes Apey szólókarrierjének negyedik, dalszerzői pályafutásának tizedik lemeze az elmúlt tíz év alatt.

A tizenkét dalból álló album mindegyik dala rendkívül személyes, és egy hosszú utat mesél el a régi én elengedésétől a sikerek megélésén át a mély depresszión keresztül az új szerelem megtalálásáig, a kijózanodáson túl. A korong egyik érdekessége, hogy először tűnik fel rajta a két közösen írt dal Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana énekesnőjével, ezek a Dance With The Devils, illetve a Glowing Pink Rosé. A country- és blues-ihlette dalok mellett az Apey-től ismert borongósabb, klasszikusabb hangulatú szerzemények is helyet kaptak a lemezen.

„Mindegyik lemezem személyes volt, és nyilván mindig a legfrissebbre mondja az ember, hogy na, ő az!, de ez a darab valahogy tényleg más”, mondja a lemezről. „Az elmúlt években annyi minden történt velem, hogy nehezemre esett a nagyját feldolgozni. Tavaly nyár végén, kieszkalálódva életem egyik legmélyebb depressziójából, a kijózanodásig, a lemez végig kíséri életem legdrasztikusabb változásainak tizenkét hónapját tizenkét dalban. Mindegyik picit máshogy szól, mindegyiken picit valaki más vagyok még, szerelmes vagyok, dühös vagyok, boldog vagyok, kiégek és felállok újra, és alig győzöm kivárni, hogy ezeket a számokat megoszthassam a világgal. Ez a változásaim könyvének első fejezete, és most hihetetlenül boldog vagyok, de még sokat kell dolgozzak rajta. Nekem ez egy kiváló lehetőség arra, hogy újrakezdhessem, újraindíthassam önmagamat 32 évesen, hogy sokáig tudjam még ezt csinálni.”

A lemez alább teljes egészében végighallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 nikfisz 2020-11-27 20:07 Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.