Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Axl bizonyos napokon előbb érkezik meg a helyszínre, mint a többiek”

Dale „Opie" Skjerseth produkciós menedzser szerint évekig tarthat a Guns N' Roses újjáalakuló turnéja, az például máris egészen biztos, hogy a csapat jövőre is aktívan koncertezik majd. A szakember szerint a zenekarban valóban jó a hangulat.

0727gnr

„Nekem azt mondták, nincs kitűzött végső dátum", mondta a jelenleg hatalmas sikerrel zajló Not In This Lifetime turnéról az 11Alive-nak Dale „Opie" Skjerseth, a Guns N' Roses produkciós menedzsere. „És azt már én is láttam, hogy sok dátum mélyen belenyúlik a jövő évbe. Mindenki közösen dolgozik a közös cél érdekében, ez pedig az, hogy működjön a gépezet." Arra a kérdésre, hogy mi a turné elsődleges motivációja, a menedzser egyértelmű választ adott: „Úgy gondolom, az elsődleges a zenekar iránti szerelem. Ezen túlmenően pedig természetesen mindannyian pénzt akarunk keresni."

A csapat tagjai saját bevallásuk szerint is jól érzik magukat együtt, és mind W. Axl Rose, mind Slash elégedettnek tűnik eddigi megnyilatkozásai alapján. Skjerseth megerősítette, hogy a zenészek külön öltözőket használnak a koncerteken, viszont a dolog mögé felesleges esetleges feszültségeket képzelni. „Jól kijönnek egymással, de mindenki idősebb, és mindannyiukkal együtt utazik a család is. Muszáj, hogy mindenkinek meglegyen a saját tere. A zenekar a színpadra lépés előtt jön össze, az a találkozási pont – és ott egyből létre is jön közöttük az összhang." Az említett érettebb kor persze más vonatkozásokban is tetten érhető, így például az énekes még egy percet sem késett egyik fellépésről sem. „Mindannyian idősebbek vagyunk, és mindenki korábban akar lefeküdni. Azelőtt mind fiatalok voltunk, még én is. Axl is érettebb, üzleti szempontok is közrejátszanak, és ennek egyszerűen így kell lennie. És mindenki örül is a dolognak. Bizonyos napokon még előbb is érkezik meg a helyszínre, mint a többiek. Időben megjön, és néha még utána is marad."

A Guns N' Roses az észak-amerikai bulik után már csak Dél-Amerikában játszik idén, Európába minden bizonnyal jövő nyáron, a fesztiválszezonban érkeznek, bár hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett a témában. Nagyon máshogy azonban nem igazán lehet... Duff McKagan önéletrajzi könyve mindenesetre a múlt héten jelent meg magyarul.

 

Hozzászólások 

 
+11 #6 biker 2016-07-28 08:03
Axl màr a (fél)-reunion előtt sem késett évek óta...
Nagyon nagy most a Guns làz az USA-ban,Dél-Amerikàba (ott lesz csak igazàn nagy őrület) és Európàba pedig még el sem értek,szóval hosszú turné lesz ez!De igazàból ahhoz ,hogy hosszú tàvon fennmaradjon a hype a zenekar körül...nos ehhez egy ütős lemez szükségeltetik! Axl maximalizmusàt és Slash utóbbi szólómunkàit ismerve ezt akàr össze is hozhatjàk....
Idézet
 
 
+7 #5 cápaidomár 2016-07-28 00:02
Idézet - extremeblast:
Végre eszükbe jutott a többieknek, hogy 6 órával előbbi koncert időpontot mondjanak Axl-nek,....

:-D ezt a trükköt anno mi is bevetettük a zenekarban.
Idézet
 
 
+10 #4 extremeblast 2016-07-27 21:57
Végre eszükbe jutott a többieknek, hogy 6 órával előbbi koncert időpontot mondjanak Axl-nek,....
Idézet
 
 
+27 #3 bogar 2016-07-27 17:36
Axl is érettebb, üzleti szempontok is közrejátszanak, és ennek egyszerűen így kell lennie.

Lefordítom. Olyan kötbér van a szerződésében, hogy a fejkendőt is leperelik róla, ha késik.
Idézet
 
 
+7 #2 Toti 2016-07-27 13:09
Lehet, hogy nem szóltak neki a szökőévről.
Idézet
 
 
+35 #1 Gazdag Illés 2016-07-27 11:16
Axl a többiek előtt a helyszínen van?! Közeleg az apokalipszis!! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.