Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Avenged Sevenfold: még nem is gondolkodnak új ötleteken

Még mindig nem töri a fejét új dalokon az Avenged Sevenfold legénysége, akik legkorábban 2012 közepén kívánnak foglalkozni a következő album kérdésével, de akkor is inkább csak elvi szinten. Egyelőre azt sem tudni még, hogy a turnédobos Arin Ilejay mikor válhat teljes jogú A7X taggá.

„Egy ideig valószínűleg nem fogunk új dalokat írni”, mondta M. Shadows énekes a Loudwire-nak. „Még mindig vannak hátra koncertjeink Délkelet-Ázsiában: Bangkokban, Szingapúrban, Indonéziában… És utána még Japánba is visszamegyünk. Megpróbálunk eljutni Kínába is, úgyhogy most éppen egy komplett ázsiai turné formálódik számunkra. Ennek az egésznek nagyjából karácsony után négy hónappal érkezik el az ideje, szóval azt a négy hónapot valószínűleg pihenéssel töltjük majd. Aztán a turné után elkezdünk beszélgetni a következő lemezről is…”

Az énekes szerint ennél előbb az sem fog eldőlni, tényleges taggá avanzsálhat-e a Jimmy „The Rev” Sullivan helyén kisegítő, Mike Portnoyt váltó Arin Ilejay. „Mindez a dalszerzés során dől el. Vannak bizonyos fenntartásaink azzal kapcsolatban, amikor egyes embereket hirtelen bevonnak a kreatív folyamatokba, hiszen nem tudhatod, mennyire lesznek elkötelezettek, és mit tudnak letenni az asztalra. Ez nem Arinról szól, egyszerűen csak vannak hasonló tapasztalataink… Olyasvalakire van szükségünk, aki minden tekintetben illik közénk, így keresztül kell mennünk ezen az egészen vele, mielőtt azt mondanánk, hogy a zenekar tagja, és így persze ő is képet kap arról, mibe csöppent. Arin óriási turnédobos, állati jól nyomja a témákat, de a dalszerzés más tészta. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a saját részeit is ugyanilyen jól ki tudja majd dolgozni. Ez lesz számára az utolsó próbatétel, ami után neki is el kell döntenie, szeretné-e ezt az egészet. Most már másfél éve turnén vagyunk, nekünk ez az életünk. A következő tíz-húsz évben is ezt fogjuk csinálni, ami azzal jár, hogy egy rakás egyéb dolgot fel kell adnod. Nincsenek családi vakációk, nincs normális családi életed. Neki is el kell döntenie, erre vágyik-e.”

Reálisan nézve tehát a hatalmas sikert aratott Nightmare utódja 2013 előtt biztosan nem várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.