Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztus elején Székesfehérváron lép fel a Dream Theater

Augusztus 4-én a székesfehérvári Fezen Fesztiválon lép fel a Dream Theater. Ez lesz a New York-i progresszív metal császárok hetedik magyarországi fellépése, egyben az első, ami nem Budapesten kerül megrendezésre, és ahol nem Mike Portnoy ül majd a dobok mögött, hanem valaki más, akit még mindig nem neveztek meg.

A Fezenre a Livesound hozza el James LaBrie-éket, akik természetesen főbandaként lépnek fel a szokásosnál idén némileg korábban, augusztus 4-6. között megrendezendő Fezen első napján.

„Remekül halad a munka az új Dream Theater albumon, alig várom, hogy mindenki hallhassa!", írta legutóbbi közleményében John Petrucci. „Nagyra értékelem a türelmeteket az új dobosunkkal kapcsolatos bejelentés (vagy inkább annak hiánya) miatt. Tisztában vagyok vele, hogy idegesítő a hírekre várakozni, de higgyétek el, mi is égünk a vágytól, hogy mindenkit biztosítsunk: senkinek sem fogunk csalódást okozni!"

Petrucci egyelőre sem dalcímeket, sem a lemez címét nem árulta el, mindennek csak akkor lesz itt az ideje, ha a felvételek befejeződtek, és a banda, illetve kiadójuk, a Roadrunner már a kiadásra készülődik. Egyesek tudni vélik, hogy az anyag Behind The Dead címmel jön majd ki, de ezt hivatalos forrásból mindezidáig senki sem erősítette meg. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a megjelenés tervezett ideje nyár eleje.

Decemberben több forrás is biztosan állította, hogy az elismert session-ütős, Marco Minnemann került az ősszel távozott Mike Portnoy helyére, de ma már szinte száz százalékig biztosan állítható, hogy mégsem ő a kiválasztott. Különböző fórumokon masszívan tartják magukat azok az értesülések, melyek szerint az egykori Angra ütős, Aquiles Priester melózik velük a stúdióban.

A legutóbbi magyarországi Dream Theater koncertről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Dani 2011-05-04 14:30
Mike Mangini lesz Mike Portnoy helyett.
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-03-28 00:38
Szuper. Ja, és tetszik a Paint-es Portnoy "kiretustálás" a fotóról. :-))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.