Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Atlantisz sötét végzete: íme Turilliék első klipje!

Dark Fate Of Atlantis címmel már meg is tekinthető a Luca Turilli-féle Rhapsody első hivatalos videóklipje, amelyet Stockholmban készítettek a hősies metal olasz nagymesterei Owe Lingwall rendezővel. Turilli további látványos együttműködést ígér Lingwall cégével.

A Dark Fate Of Atlantis a Nuclear Blastnél június 22-én megjelenő Ascending To Infinity lemezen szerepel majd, igaz, az ötperces videóváltozatnál hosszabb, 6 és fél perces verzióban. Turilli és Lingwall cége, a többek között a The Rasmusszal és a Kamelottal közös munkáiról ismert Dreamday Media a továbbiakban is szoros együttműködést tervez, amelynek első látványos lépése a banda hamarosan esedékes turnéja lesz. A zenekar páratlan vizuális élményeket ígér a körtől, de egyelőre még nem tudni, pontosan mitől is lesz a turné ennyire egyéni és semmi máshoz nem fogható.

A Luca Turilli’s Rhapsody tavaly jött létre, amikor a Rhapsody Of Fire-ből kilépett a zenei agyként elhíresült Luca Turilli gitáros és Patrice Guers basszusgitáros. A banda ezután nem sokkal egészült ki Dominique Leurquin gitárossal, majd legutóbb már az énekest, Alessandro Contit is bemutatták. A csapat eredetileg a Rhapsody Of Fire-ben is érdekelt Alex Holzwarth dobossal dolgozott, de ő végül a másik bandát választotta, helyére Alex Landenburg került.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Nűnű 2012-05-04 13:41
Én valamivel gitárgazdagabb, kevésbé billentyűs (akár billentyűmentes ) zenét vártam Turilliéktől.
Ez így tiszta Rhapsody, de egész jó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.