Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Asphalt Horsemen: még idén megjelenik az első album

0923ahTöbb mint egy éves munka után végre célegyenesbe fordult az első Asphalt Horsemen lemez megjelenése: Magyarország egyik legdögösebb, legígéretesebb modern hard rock csapatának debütálásán jelenleg a keverés és a maszterizálás folyik.

Az Asphalt Horsemen első albumán tizenkét angol nyelvű saját szerzemény kap majd helyet, és Lőrincz Károlyékat illusztris vendégek egészítik ki az anyagon: Ferenczi György (Rackajam, azelőtt Herfli Davidson), Hegyi Kolos (Magma Rise, Stereochrist) és Jesse (Hollywood Rose) egyaránt felbukkan a dalokban, a vokálokat pedig Pocsai Kriszta és Varga Lilla erősíti. Az albumon emellett extra hangszerek is hallhatók lesznek, a hegedűért Szabó Attila (Csík zenekar), a dorombért Ligeti Zoltán, a trombitáért Koós Hutás Áron felelt. A zenekar folyamatosan koncertezik a hazai színpadokon, de szeptember végén egy finn meghívásnak is eleget tesznek, így Helsinkiben, illetve környékén is alkalmuk nyílik szórakoztatni a közönséget egy csendes, illetve két hangos bulival.

Amíg az album elkészül, a zenekar Facebook oldalán játszhatsz egy igazán jól kinéző Asphalt Horsemen pólóért. Karesszel készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Generica 2013-09-23 14:32
Inkább Southern rock-nak mondanám, mint sem modern hard rock-nak a stílusokat, de mindegy is.

Februárban láttam őket a Hard Rock Caféban, és hát nemzetközi szint, amit előadtak. Itthon nem sokan játszanak ilyen zenét, pláne nem ilyen színvonalon. A Still Unbroken (Lynyrd Skynyrd) feldolgozás nyitónótának is hatalmas. Alig várom, hogy végre megvehessem a cd-t.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.