Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Araya: „Randy Blythe azt tette, amit bármely más zenész is tett volna”

Július 19-én tartják a következő meghallgatást Randy Blythe szabadon bocsátása ügyében Prágában – írják a cseh lapok. Eközben Tom Araya is védelmébe vette Randyt.

A szóban forgó döntést egy bírói tanács hozza majd meg jövő csütörtökön. Amennyiben helyt adnak az ügyész véleményének azt illetően, hogy Blythe-ot ne engedjék szabadon, Randy akár fél évig is rács mögött maradhat, mire egyáltalán megkezdődik az úgymond igazi bírósági procedúra a tárgyalásokkal, miegymással. Az énekes ellen továbbra sem történt hivatalos vádemelés, és a hatóságok a letett 200 ezer dolláros óvadék ellenére sem siettetik túlságosan a döntést.

Tom Araya, a Slayer frontembere eközben – sok más zenészhez hasonlóan – egy friss rádióinterjúban védelmébe vette Blythe-ot. „Csak azt tette, amit bármely más zenekar bármely más zenésze is tett volna. Ha egy kölyök felmászik a színpadra, lenyomod onnan – és itt rejlik az ellentmondás. Az már más kérdés, odalent mi történik vele. Először is ott a biztonsági személyzet, hogy a nézők eleve ne mehessenek fel a színpadra – de azért is, hogy amikor lemennek, ne sérüljenek meg. Sajnálom Randyt, amiért ebbe a helyzetbe került. Remélem, minél előbb elrendeződik az ügy, és hazajöhet. Manapság nagyon alaposan át kell gondolnod az ilyesmiket. Utálom ezt mondani, de ha huszonöt évvel ezelőtt ilyesmi történik, akkor megtörténik, és kész. Manapság azonban mindenki felfedezte, hogy neki jogai vannak. Tök jó, hogy jogaid vannak, de ettől még te is osztozol a felelősségben, felelősen kell élned neked is. Randynek is felelnie kell a tetteiért, akármit is tett, de a kölyöknek is megvolt a saját felelőssége abban, hogy felment a színpadra. Mert felment, pedig a biztonságiak tudatták vele, hogy ezt nem szabad. Ennek ellenére többször is felment.”

Amennyiben az a döntés születik, hogy a halált okozó testi sértés gyanújával fogságban tartott énekes óvadékát az ügyészi panasszal szemben el kell fogadni, Randyt már aznap elengedhetik.

 

Hozzászólások 

 
-2 #9 Venomádi 2012-07-15 16:49
Valószínűleg ugyanakkora segget kapott volna az ügy, csak mocskosabb leosztásban. Ott már azt hallgatnánk, hogy milyen jó hogy újra szabadok, és minden vele járó tökéletesen felesleges dolgot a nap 24 órájában. Ahogy említettem a múltkor is, egy Gagával nem történhet meg ilyen, mert nagy a befolyása. Nem akarok itt nagyon átesni a ló másik felére, de ezekben a régi szoci országokban inkvizíció folyt a fémzene ellen. Valamennyire még hiszek benne, hogy az emberek nagyrészében ez a kép meg is maradt a "huligánokról", hiszen ugye itt a társadalom perifériáján de azon belül is valósággal burjánzanak még a beszükült agyúak, akiknek ennyivel elég betömni a szájukat. És ez még egy rossz pont a megítélésünknek . Nem mondtam nagy felfedezést, mert Amerika ennél százszor rosszabb lehet, de az Európai törvénykezés kicsit nyújtja a tésztát a nyugati "demokráciával" szemben. Ott ez az ügy már lecsengett volna. És még mennyi ilyen megtörtént...
Idézet
 
 
-6 #8 kt 2012-07-14 18:35
Vagyis inkább nem vagyok rá kíváncsi.
Idézet
 
 
-5 #7 kt 2012-07-14 18:34
Gyönyörűek vagytok, köszönöm a bókokat.
Kívácsi lennék, hogyha valami mainstream popzenekar koncertjén történt volna ugyanez, akkor mi lenne a Metálos Szakvélemény.
Idézet
 
 
-1 #6 L 2012-07-14 16:28
Idézet - kt:
Az viszont nincs ráírva, hogy megölnek.


Ilyenkor aktuális a Redneck szövege...
Idézet
 
 
+3 #5 KoaX 2012-07-14 16:26
Idézet - kt:
Az viszont nincs ráírva, hogy megölnek.


Eléggé unalmas életed lehet.
Idézet
 
 
-6 #4 kt 2012-07-14 13:55
Pfff, leesett a színpadról, mert segítettek neki. Nem ölte meg senki, de csak meghalt, mivel lelökték.
Idézet
 
 
+4 #3 Equinox 2012-07-14 13:43
Idézet - kt:
Az viszont nincs ráírva, hogy megölnek.

nem ölte meg senki. Leesett a színpadról és utólag meghalt. Aztán meg kitalálták h Randy Blythe a felelős
Idézet
 
 
-9 #2 kt 2012-07-14 13:29
Az viszont nincs ráírva, hogy megölnek.
Idézet
 
 
+4 #1 KoaX 2012-07-14 00:23
Nem akarok baromságokat írni, de a jegyre rá van ált. írva, hogy saját felelősségedre látogatod a bulit nem?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.