Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aranyszabály: soha ne fotózkodj Tommy Lee-vel!

Sokan nem gondolnak bele, de a rockzenészeknek is van magánéletük. Ezt bizonyítja például a Mötley Crüe legendás dobosa, Tommy Lee legfrissebb értekezése, amit a Facebookon tett közzé arról, mennyire gyűlöli, ha egyébként imádott rajongói odamennek hozzá, és közös fotókért kezdik el nyúzni.

„Kurvára imádom a rajongókat, és ezt pontosan tudjátok", írja a dobos. „Ha bárkit megkérdeztek erről, aki ismer engem, meg fogja erősíteni ezt. Talán még azt is hozzáteszik, hogy Tommy két lábbal a földön járó, az életet imádó, kedves fickó. Azt viszont utálom, ha valaki fotózkodni akar velem, és kibaszottul idegesít, ha ehhez még hozzá is teszik, hogy tartozom ennyivel a rajongóknak. Nos, igazából senkinek sem tartozom semmivel! Amikor megvettem a Led Zeppelin lemezeimet és koncertjegyeimet, eszembe sem jutott azt mondani, hogy egy napon ezek az arcok tartoznak majd nekem ezért egy fotóval, és ez a legkevesebb, amit megtehetnek értem. És ha most valaki azt mondja, hálásnak kellene lennem, amiért az emberek fényképezkedni akarnak velem, mert lehet, hogy egy nap már nem szeretnék majd – nos, ez a nap nem érkezhet el elég hamar!"

Tommy hozzáteszi: saját értelmezése szerint az a dolga, hogy szórakoztassa az embereket, nem pedig az, hogy fényképezkedjen velük. „Én jutottam el oda, ahol most állok. A rajongók segítettek ebben abban, hogy inspiráltak a szeretetükkel, de az eredményeimet magamnak köszönhetem: annak a rengeteg kemény munkának, gyakorlásnak, tehetségnek és persze szerencsének. Csakis annyival tartozom magamnak és másoknak, hogy a legjobbat nyújtom: jó zenét játszom, jó apaként, férjként és emberi lényként élek. És ezzel mindannyian tartozunk magunknak és egymásnak. Emberek, ezen túlmenően komolyan muszáj hülye fényképeket készítenünk? Minek? Hencegni vele? Tényleg? Ki a faszt érdekel ez? Vagy valaki nem hiszi el, hogy összefutottunk, hacsak nem bizonyítod neki egy fotóval? Hát akkor bassza meg az illető! Soha életemben nem mentem oda senkihez, hogy közös fényképért nyúzzam. Válthatunk pár szót, kezet rázhatunk – minden az adott helyzettől függ. Amit viszont sokan egyáltalán nem mérlegelnek, pedig nagyon fontos lenne. Biztos, hogy hugyozás közben, a férfivécében senkivel sem szeretnél kezet rázni, nem igaz? Nos, velem ez is megtörtént. Ugyanígy azt sem tudom díjazni, amikor csendesen, nyugiban kajálok valahol a családommal, és valami tahó seggfej odajön fotózkodni velem. El sem hinnétek, micsoda őrült helyeken találnak meg az emberek... Értem az izgatottságot, tényleg, de legalább egy másodpercet gondolkodjatok ilyenkor: vajon alkalmas most a helyzet?"

„Szóval ahogy mondtam... A legbiztosabb módja annak, hogy messzire űzzetek, ha egyből előrángatjátok a fényképezőgépet. Inkább gyere oda, köszönj, és ki tudja, lehet, hogy még haza is viszlek – persze csak miután megkérdeztem róla a barátnőmet!", zárja posztját Tommy.

A Mötley Crüe nyáron a KISS társaságában turnézik Észak-Amerikában, Tommy pedig remélhetőleg egyre kevesebb piszoár fölött lesz kénytelen pózolni a rajongókkal, miután ilyen szépen összefoglalta a véleményét a témáról.

 

Hozzászólások 

 
+3 #6 kamikaze 2012-07-03 13:49
Egyetértek a többségi véleménnyel, alapjában véve szerintem is igaza van. Mindennek van határa, még akkor is, ha a rajongók juttatták el oda, ahol most tart. Na, de uraim, az illemhelyen (és persze máshol is) azért illik viselkedni, bármekkora rajongó is valaki.

Egy alkalommal a Magyarországon koncertező Saxonnal ebédeltünk egy szállodában, a szomszédos asztalnál. (Persze nem véletlenül kerültünk oda, követtük őket.) Nyugodtan megkajáltunk mi is, és amikor láttuk, hogy lassan befejezik, előttük fizettünk. A recepciónál megvártuk őket, ahol, és az épület előtt autógrammot is adtak, és fotókat is készíthettünk. Persze Biff került elő utolsónak, de kivártuk. Aztán a koncerten az első sorokból nézve a bulit, Biff felismert, és nyilvánosan üdvözölte a társaságunkat. Az egyik DVD-jük fotó mellékletében pedig rajta van kis csapatunk egy saját készítésű hatalmas Saxon logós molinó mögött, mely képet - több másikkal egyetemben - egy későbbi hazai turnéjukon juttattunk el hozzá. Szép emlékek, még a hőskorból. :)
Idézet
 
 
+4 #5 Palinkas Vince 2012-07-02 10:24
Érdekes ez. Ha koncert után kijön a zenekar vegyülni (mondjuk a Mötley pont nem ez a szint), akkor adja magát egy-egy fotó, de hogy étteremben meg olyan koncerten ahol ő is nézőként van, tényleg parasztság odamenni.

Amúgy ezentúl úgy is oda lehet majd, hogy "hello Tommy, tudom hogy utálod, de nem-e lehetne-e mégis...?" :)))
Idézet
 
 
+2 #4 M 2012-06-30 17:46
egyet tudok érteni vele, de valamilyen formában a közönség jutatta oda, ahol most van. de mondom, igazat adok neki.
Idézet
 
 
-1 #3 Nagy Andor 2012-06-30 12:56
Szerintem egy fasz.:)

Idézet - Equinox:
Szerintem is, de tudnia kell, h mivel a szórakoztatóipa r része (ráadásul sokat foglalkoztatott része), ezt is vállalnia kell a siker érdekében. Sokkan többen fogják ezért lefaszozni, mint ahányan beismerik, h igaza van.
Idézet
 
 
+3 #2 Equinox 2012-06-29 18:41
Szerintem is, de tudnia kell, h mivel a szórakoztatóipa r része (ráadásul sokat foglalkoztatott része), ezt is vállalnia kell a siker érdekében. Sokkan többen fogják ezért lefaszozni, mint ahányan beismerik, h igaza van.
Idézet
 
 
+3 #1 Dani 2012-06-29 15:58
szerintem igaza van
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.