Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilistól ismét turnézik a Black Sabbath

Ugyan Tony Iommit hivatalosan még mindig nem nyilvánították gyógyultnak, mégis igen reményteli hír, hogy a Black Sabbath némi célozgatást követően bejelentette: április végétől újból elkezdik a koncertezést, méghozzá valóban Ausztráliában. Addigra minden bizonnyal a csapat új lemeze is megjelenik.

Április 25-én, Brisbane-ben lesz a Black Sabbath első 2013-as jelenése, amit még további három buli követ majd az ausztráliai kontinensen Sydneyben, Melbourne-ben, illetve Perthben. A jegyeket november 8-ától árulják, és borítékolhatóan ultrarövid idő alatt elfogynak majd. A további tervek egyelőre nem ismertek, de egy japán OzzFest már biztosan formálódik május tájékára, vagyis nem túlzás azt valószínűsíteni, hogy ott is a Sabbath lehet majd a headliner…

A Black Sabbath tizenöt dalt írt a Rick Rubin producerrel készülő új lemezre, amelyek közül tizenkettő kerül fel a végleges albumra, a maradék három pedig bónuszként szerepelhet a különféle eltérő kiadásokon. A dalcímek közül egyelőre csak egy ismert, a God Is Dead. A stúdióban Tommy Clufetos dobos segíti ki Iommit, Geezer Butlert és Ozzy Osbourne-t. A megjelenés időpontja egyelőre még kérdéses, de bizonyára 2013 első hónapjaira esik majd.

A zenekar nemrég negyvenéves Vol. 4 lemezéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.