Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban új Accept: „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal”

Április 26-án jelenik meg az Accept új albuma, a Humanoid. A zenekar júliusban ott lesz a Rockmaraton Fesztiválon is.

0207accept

accept_cTizenhetedik nagylemezét jelenteti meg tavasszal, a Napalm kiadónál az Accept. A Humanoid három évvel követi a sorban a legutóbbi Too Mean To Die-t. A szokás szerint Andy Sneap producerkedése mellett rögzített album első kislemezdala február 28-án debütál majd. „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal – mondja Wolf Hoffmann gitáros. – Az egész lemezt nagyszerű energia fűti, és ismét remekül éreztük magunkat, hogy a legjobb metálproducerrel, Andy Sneappel dolgozhattunk. Remek csapatot alkotunk együtt."

Érdekesség, hogy elődjével ellentétben ez a lemez ismét csak két gitárossal készült: Hoffmann, Mark Tornillo énekes, Uwe Lulis gitáros, Martin Motnik basszer és Christopher Williams dobos ötösben rögzítette a dalokat, Philip Shouse ezúttal nem vett részt a felvételekben. A háromgitáros koncertfelállásnak ugyanakkor nem intenek búcsút, bár a májusi dél-amerikai koncerteken és a nyári fesztiválszezonban – személyes okokból – a színpadon is nélkülözniük kell majd Shouse szolgálatait, helyére Joel Hoekstra (Whitesnake) ugrik be. Ugyanakkor az őszi, hagyományos lemezbemutató turnén elvileg ismét Philip csatlakozik majd harmadik gitárosként a bandához.

Az Accept július 11-én ismét Magyarországon koncertezik, a helyszín ezúttal az idén újjáéledő Rockmaraton Fesztivál lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.