Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban érkezik Draiman indusztriális zenekarának lemeze

Vilify címmel február elején érkezik a Device nevű indusztriális rockcsapat első kislemeze, amit aztán április első napjaiban követ majd a teljes nagylemez. Mindez azért érdekes, mert itt énekel a jelenleg meghatározatlan hosszúságú pihenőn lévő Disturbed frontembere, David Draiman, akinek fő bűntársa az egykori Filter gitáros Geno Lenardo.

Draiman először év elején, a VH1 That Metal Showjában beszélt a Device-ról, amely indusztriálisabb vonalon mozog a Disturbed-nél. Az énekes szerint leginkább a Nine Inch Nails, Ministry nevekkel lehet körülírni a zenét. David mellett a csapat tagja még Geno Lenardo gitáros (ex-Filter), de a további érintettek pontos kiléte még mindig nem ismert. A Vilify című single-t tavasszal követi majd a teljes, egyelőre cím nélküli nagylemez, rajta olyan témákkal, mint a You Think You Know, a Recover, a Hunted és a War Of Lies.

Az utóbbi évtized egyik legsikeresebb rockzenekara, a chicagói Disturbed világszerte több mint 13 millió példányt adott el eddigi négy stúdiólemezéből, és a megfeszített tempó miatt tavaly döntöttek úgy, hogy meg nem határozott idejű szünetet tartanak. Ritkaságokat, B-oldalakat tartalmazó anyaguk, a The Lost Children tavaly év végén került a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.