Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Appice biztos benne, hogy nem kap felkérést a Black Sabbathtól

Vinny Appice elvállalná, ha a Black Sabbath felkérné dobosnak a távozott Bill Ward helyére, ám úgy tudja, erre egyáltalán nincs esély. Vinny és Rex Brown új bandája, a Kill Devil Hill május végén adja ki debütáló albumát.

„Mindenki azt kérdezi, vállalnám-e a dolgot, ha felkérnének", fejtegette Appice a Powerline-nak adott interjújában. „És hogyan is lehetne egy ilyen ajánlatra nemet mondani? Ez rocktörténelem... Lehet, hogy az utolsó albumról van szó, amit valaha is készítenek, szóval ki ne akarná megcsinálni? De nem akarnám az új csapatomat, a Kill Devil Hillt sem magára hagyni. Mit tennék: abbahagynám ezt, és csinálnám amazt? Azt kell mondanom, hogy ha felkérnének, mindkét csapatot párhuzamosan kellene működtetnem. Talán ott lehetnénk mi is a csapatommal néhány koncerten, mit tudom én... De a dolog nem fog megtörténni, mert továbbléptek. Én sem tudom, pontosan mi zajlik mostanában, de az biztos, hogy haladnak, így aztán... Nekem pedig itt van ez a zenekar, és lázban égek. Ez jelenti az álmaim megtestesülését."

A jelenleg is stúdiózó Sabbath egyes hírek szerint Tommy Clufetosszal, Ozzy Osbourne dobosával dolgozik az őszre várható lemez dalain, ezt az információt azonban hivatalos forrásból eddig senki sem erősítette meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.