Shock!

április 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anton Kabanen ugrik be a Wisdomba Bodor Máté helyére

0606kabanenMiközben Bodor Máté a napokban már az Alestormot segíti ki a rangos európai fesztiválokon, a gitáros zenekara, a Wisdom is egy komoly névvel pótolja őt a nyári bulikon: Anton Kabanen, a finn Battle Beastből nemrég érthetetlenül kipaterolt alapító játszik majd a bandában.

„Máté óriási lehetőséget kapott a brit Alestorm zenekartól, így a nyári fesztiválokon már velük fog fellépni. Amellett, hogy nagyon hiányozni fog a Wisdomból, szívből gratulálunk neki, és reméljük, sikerül élnie a lehetőséggel”, áll a zenekar közleményében. „Így a nyári koncertjeinken nem láthatjátok velünk Mátét, viszont láthatjátok majd a finn Battle Beast zenekar alapító gitárosát és dalszerzőjét, Anton Kabanent. Fogadjátok őt szeretettel, és ha már együtt zenélünk, nem kizárt, hogy előkerül majd egy-két Battle Beast-dal is!”

A zenekarnak továbbra is komoly bosszúságot okoz, hogy Facebook-oldalukat a közösségi oldal még decemberben letiltotta, és azóta sem került vissza a felület – így ideiglenes jelleggel egy rajongói oldalon lehet tájékozódni a velük kapcsolatos hírekről a hivatalos honlap mellett. A csapat egyébként már dolgozik a negyedik albumon, és például július 18-án, a Rockmaratonon itthon is meg lehet nézni őket élőben, az új album megjelenésével is összefűzött Keep Wiseman Alive IX. pedig november 14-én lesz a Barba Negrában, vélhetően ugyanúgy speciális vendégekkel, mint mindig.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.