Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bodor Máté segíti ki gitáron az Alestormot az idei fesztiválszezonban

0531bmBodor Máté, a Wisdom gitárosa játszik majd a skót party/folk metalos Alestorm idén nyári turnéján. Hamarosan a Wisdom is bejelenti, miket terveznek a következő időszakra.

„Hatalmas öröm számomra, hogy bejelenthetem, az idei nyáron jó barátaimat, az Alestormot fogom kisegíteni gitárosi fronton! Hatalmas megtiszteltés és egyben kihívás ez számomra, de alig várom, hogy belekezdjük! Elég kemény nyár lesz!", jelentette be Bodor Máté, aki először június 5-én, a sölvesborgi Sweden Rockon száll be a kalózmetalosokhoz, és egészen egy augusztus 28-ai lengyel buliig segíti őket, összesen tizenhat koncerten – ezek között olyan patinás fesztiválok is szerepelnek, mint a francia Hellfest, a holland Dynamo vagy a német Summer Breeze.

Hamarosan a Wisdom is bejelenti, mire készül a következő időszakban. A zenekarnak ugyanakkor komoly bosszúságot okoz, hogy Facebook-oldalukat a közösségi oldal még decemberben letiltotta, és azóta sem került vissza a felület – így ideiglenes jelleggel egy rajongói oldalon lehet tájékozódni a velük kapcsolatos hírekről a hivatalos honlap mellett. A csapat egyébként már dolgozik a negyedik albumon, és például július 18-án, a Rockmaratonon itthon is meg lehet nézni őket élőben, az új album megjelenésével is összefűzött Keep Wiseman Alive IX. pedig november 14-én lesz a Barba Negrában, vélhetően ugyanúgy speciális vendégekkel, mint mindig.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Kpkg 2015-05-31 10:53
Azért ez igen komoly. Jól megy Wisdoméknak, csak gratulálni tudok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.