Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: zombis borítót kapott a Worship Music

Nyilvános a szeptember 13-án megjelenő új Anthrax album, a Worship Music borítója, amely hangulatában egyértelműen a We’ve Come For You All és a Music Of Mass Destruction koncertlemez után passzol a sorba. Mindez nem véletlen, hiszen ezt is ugyanaz az Alex Ross képregényrajzoló jegyzi, mint az előbbieket.

A tizenegy dalos, Rob Caggiano gitáros és Jay Ruston által producerelt Worship Music lemezre már biztosan felkerül majd a már régebb óta nyilvános és az aktuális koncerteken is rendszeresen játszott Fight 'Em 'Til You Can't mellett az I'm Alive, a Crawl, a The Giant, az Earth On Hell, a The Devil You Know és a Down Goes The Sun. Az In The End Ronnie James Dio és Dimebag Darrell emlékére született, a Judas Priest témáját pedig már címéből sem túl nehéz kitalálni...

Az Anthrax először 2009-ben rögzítette a Worship Music lemezt, de akkor még Dan Nelsonnal a mikrofonnál. Azóta ismét akadt náluk némi kavarás a mikrofonnál, ami végül a klasszikus korszak frontembere, Joey Belladonna újonnani csatlakozásával jutott nyugvópontra.

„Néhány dalt kicsit megcsavartunk, néhánynál ennél tovább mentünk", mondta Charlie Benante dobos korábban a Revolvernek. „Néhol az alapoktól kezdtük újra a dolgokat, pár nóta pedig teljes egészében most született. Azzal, hogy Joey énekli őket, teljesen úgy szól minden téma, mint a klasszikus Anthrax. A szőr is felállt a karomon, amint elkezdte őket énekelni... Megint anthraxesen szólt az egész. Azt hiszem, ez a lemez leginkább egyfajta ünneplés számunkra, hiszen 2003 óta nem jelent meg új albumunk. Az azóta megjárt lejtők és emelkedők alaposan meghatározták az anyag hangulatát: rengeteg agresszió, érzelem és erő szorult a dalokba. Úgy érzem, visszatértünk a New York-i stílusunkhoz és hozzáállásunkhoz."

A Worship Music az 1990-es Persistence Of Time óta az Anthrax első teljes stúdióalbuma lesz Joey Belladonnával.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.