Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo: „Azért turnézunk ismét a Superjointtal, mert kedvünk van hozzá”

0605sjMint arról már nálunk is olvashattál, ismét újjáéledt és turnézni is fog Phil Anselmo 2000-es évek elején aktív gyűlöletprojektje, a Superjoint Ritual, akik jelenleg jogi okokból csak Superjointként futnak. A frontember szerint nem kell különösebb ideológiát gyártani a formáció újjáéledéséhez.

Július 10-étől ismét turnézik az Egyesült Államokban a Superjoint Riutal, ami több mint tíz éve a banda első koncertsorozata lesz, és The It Takes Guts Tour néven fut. Phil Anselmóékat az énekes Housecore kiadójának két bandája, a Child Bite és az ausztrál King Parrot kíséri majd el az úton. „Azért turnézunk ismét a Superjointtal, mert kedvünk van hozzá, jó buli, és jóképűek vagyunk”, mondja Anselmo. „Az is nagy pluszt jelent, hogy a King Parrottal és a Child Bite-tal turnézhatunk, akik ugyancsak jóképű arcok, nem is beszélve, hogy élőben is elképesztően jók. Mindenki hagyja otthon a corpsepaintet, imázs-dolgokra itt nincs szükség. Hozd a csajodat meg némi piát, a többit hadd végezze el a zene!”

A banda mostani felállását Phil mellett Kevin Bond gitáros és az itt az Eyehategodhoz hasonlóan szintén gitározó Jimmy Bower alkotja, illetve Anselmo szólóprojektje, a The Illegals ritmusszekciója, José Manuel Gonzales dobos és Stephen Taylor basszer. Vagyis a banda egyik korábbi oszlopa, Hank Williams III basszusgitáros és Joe Fazzio dobos hiányzik a fedélzetről.

A csapat tavalyi austini visszatérő koncertjének felvétele alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 BSND 2015-06-05 10:56
Kár, hogy nálunk esély sincs koncertre.

(Egyébként a hír elején el van írva a banda neve.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.