Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Annihilator: kijött a Blockkal és Lombardóval újravett Metal II, nézd meg a Couple Suicide klipjét!

Bemutatta az újrahúzott Metal II albumról a Couple Suicide dal videóját az Annihilator. A csapat új énekese a közeljövő koncertjein Stu Block (Iced Earth, Into Eternity) lesz, igaz, egyelőre nem tudni, mennyire tekinthető véglegesnek a megoldás.

1011annihilator

Összesen tizennyolc nagylemezt dob majd piacra gazdagon megbónuszolt változatban az earMUSIC kiadó az Annihilatortől. A vállalkozás mindenképpen hiánypótló, Jeff Waters zenekarának diszkográfiája ugyanis részben beszerezhetetlen ma már normális kereskedelmi forgalomban, számos lemezük pedig hivatalosan meg sem jelent annak idején a világ összes régiójában. Az első megjelenés a 2007-es Metal nagylemez új változata Metal II címmel, amely február 18-án jelenik meg, de ettől függetlenül természetesen az alapkiszerelése is megjelenik feljavított formában a jövőben. A Metal II elsődleges érdekessége, hogy Waters két kiváló zenész, Dave Lombardo dobos (Slayer, Grip Inc., Suicidal Tendencies) és Stu Block énekes (Iced Earth, Into Eternity) segítségével újravette az albumot, amelyen emellett számos további rangos vendég bukkan fel.

annihilator_cAz Eddie Van Halen és Alexi Laiho emlékének ajánlott Metal II dal- és vendéglistája az alábbi:

01. Chasing The High (ft. Willie Adler)
02. Downright Dominate (ft. Alexi Laiho)
03. Army Of One (ft. Steve „Lips" Kudlow)
04. Couple Suicide (ft. Danko Jones and Angela Gossow)
05. Heavy Metal Maniac (ft. Dan Beehler and Allan Johnson)
06. Haunted (ft. Jesper Strömblad)
07. Romeo Delight
08. Detonation (ft. Jacob Lynam)
09. Clown Parade (ft. Jeff Loomis)
10. Smothered (ft. Anders Björler)
11. Kicked (ft. Corey Beaulieu)

Block szerződtetése egyébként nem ideiglenes vagy alkalmi megoldás, az Iced Earthből tavaly kilépett énekes lesz majd látható a közeljövő jubileumi koncertjein is a csapatban – igaz, arról egyelőre nem szól a fáma, milyen időtávra szól az együttműködés. A szóban forgó bulikon egyébként két korai korszakos frontember, Coburn Pharr és Aaron Randall is felbukkanhat. A néhai Laiho mesterrel megerősített Downright Dominate és a Van Halen Romeo Delightjának feldolgozása után most a Couple Suicide klipje is megtekinthető: ebben a dalban Angela Gossow (ex-Arch Enemy) és Danko Jones vendégeskedik.

 

Hozzászólások 

 
#5 Venomádi 2022-02-21 15:23
Idézet - shmonsta:
Tudom, hogy a sztenderd ellen megyek, de én kifejezetten kedvelem, amikor Jeff énekel.


Azt én is. Ezért nekem a King of the Kill ugyanúgy a legalapabb lemezük mint az előtte levők. Csak hát eltelt egy kis idő azóta, és részemről teljesen oké, hogy inkább a játékára figyeljen most már 56 évesen.
Idézet
 
 
#4 shmonsta 2022-02-21 02:00
Tudom, hogy a sztenderd ellen megyek, de én kifejezetten kedvelem, amikor Jeff énekel. Mondjuk ezt az új kiadványt sem tartom ördögtő valónak. Persze, az én fülemnek is szoknia kell, de Stu egy jó énekes és bárki meg tudja hallgatni előre, aztán könnyen eldöntheti, hogy szüksége van-e rá. Kijön az eredeti verzió is, ez csak egy kis extra.
Idézet
 
 
#3 Venomádi 2022-02-19 20:02
Nem teljesen világos, hogy ennek mi is a célja most. Ez a mix sem sokkal jobb mint az előző. A Couple Suicide-ot (is) sikerült ízléstelen módon túlénekelni. Lombardónak mondjuk örülök, de Stu Block meg mintha az Annihilator 21. században berögzült igénytelenségei re dobna még egy lapáttal. Olyan off az egész lemezen, ahogy az egyszeri amcsi mondaná. Waters most már leakaszthatna valami ide passzoló énekest komolyan. Azt se nagyon támogatom, hogy ebben a korban még énekeljen, de Stu Block se győzőtt meg arról, hogy hosszabb távon kéne ide, erről esetleg csak egy új lemez győzne meg. De lehet, hogy az első metal túlságosan rögzült nálam.
Idézet
 
 
#2 Equinox 2022-02-19 12:03
Nekem se tetszik, ami történik. A lemezek is elég átlagosak, ami a számokat illeti
Idézet
 
 
#1 Abigél 2022-02-19 11:34
Akárki is, akármelyik sztárvendég is szerepel ezen a lemezen, vagy a többi Annihilator-on, ez már régen nem az, amit megismertünk 1990-es években. Ez akkor is egy nagy blöff, biztonsági játék ezzel az újrakiadásos és feldolgozásos dologgal Majd most újra ki fogják adogatni ismét a régieket, megint beetetve a népet különböző bónuszokkal telepakolva..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.