Shock!

december 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amolyan black metalos tisztelgés ez a dal Django Reinhardt előtt”

Január 14-én jelenik meg a Wiegedood új nagylemeze. A There’s Always Blood At The End Of The Road első ízelítő dala máris meghallgatható.

1015wiegedood

2022 elején megérkezik a Wiegedood első albuma. „A There’s Always Blood At The End Of The Road az emberi természet és társadalom legszennyesebb, legundorítóbb részével foglalkozik – mondja a banda. – Távol maradunk a black metal tipikus témáitól és koncepcióitól. Olyan területeket derítünk fel vele, amelyeknek az előző trilógia még csak a felszínesét sem kapargatta meg szövegileg és zeneileg: első kézből nyújtunk betekintést a színtiszta undorba. Igazi őrült utazás egy szintetizátorokkal, kazettás magnókkal, forró klubdzsesszel és nyomasztó hangmintákkal. Egyértelműen eltér a korábbi munkáinktól: sötét kanyart tettünk valami váratlan és nemkívánatos felé.”

Az első dal máris meghallgatható. „Amolyan black metalos tisztelgés ez a dal Django Reinhardt előtt: olyan kaotikus és disszonáns, hogy ő maga biztosan gyűlölte volna” – jellemzik a most bemutatott Nuagest.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.