Shock!

november 13.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Amíg nem tesznek be a koporsóba, biztosan nem fogok teljesen nyugdíjba vonulni”

Múlt héten jelentette be karrierje utolsó nagy turnéját Ozzy Osbourne. Az énekes azonban ismét megerősítette: bizonyosan lesznek még itt-ott koncertjei akkor is, ha ez a kör befejeződik valamikor 2020 környékén.

1114ozzy

Kétéves búcsúturnét jelentett be Ozzy Osbourne. A körút jövőre startol, és legalább két éven át tart majd – és ezúttal valószínűleg tényleg az utolsó, megaméretű hagyományos turné lesz az énekestől, aki december elején már 69. születésnapját ünnepli. A menet májusban startol majd közép- és dél-amerikai fellépésekkel, majd a fesztiválszezonban Európa következik. Ozzy zenekarának tagjai Zakk Wylde, Rob „Blasko" Nicholson, Tommy Clufetos és Adam Wakeman lesznek.

Az énekes, aki korábban számtalanszor belengette már karrierje utolsó turnéját, most igyekezett elejébe menni annak, hogy súlytalanok legyenek a végső alkalomról szóló kijelentések: már a körútról szóló első nyilatkozatában is leszögezte, hogy miután 2020 körül befejeződnek a koncertek, még lesznek fellépései itt-ott. Ezt most a US Weeklynek is megerősítette. „Amíg nem tesznek be a koporsóba, biztosan nem fogok teljesen nyugdíjba vonulni", mondta. „Igen, ez a most bejelentett turné lesz az utolsó világkörüli turném, de nem hinném, hogy valaha is véglegesen visszavonulnék. Lesznek utána is koncertek erre-arra, csak teljes turnéra nem indulok már többet."

Ozzyt a búcsúkör első európai felvonásán hozzánk legközelebb június 13-án, Prágában lehet megnézni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 notreadam 2017-11-19 22:35
Papa,imádlak! Picsába hogy ilyen gyorsan rohan az idő,nemrég tettem fel a No More Tears albumot és hipp hopp eltelt 26 év!Aggasztó...
Idézet
 
 
+4 #1 shmonsta 2017-11-18 14:34
Remélem még nagyon sokáig nem mész nyugdíjba. Sajnos Malcolm Young a mai napon örökre megpihent. R.I.P.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.