Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ami papíron tökéletesnek tűnt, a gyakorlatban egyáltalán nem működött

0702reznorSzámos találgatásra adtak okot az elmúlt hetekben a Nine Inch Nails tagcseréi, amelyek még azelőtt történtek, hogy az újjáéledt csapat bármi érdemlegeset is csinált volna a nyilvánosság színe előtt. Trent Reznor egy friss interjúban most elmondta: szimplán csak nem volt meg az összhang a csapatban.

„Egyszerűen szétzüllött a dolog”, magyarázta Reznor a Los Angele-i KROQ rádióállomásnak Eric Avery basszer és Adrian Belew gitáros távozását, akik pont az új NIN felállás nagyágyúinak tűntek a főnök mellett. „Rengeteg időt tölthetsz azzal, mint én is, hogy hipotéziseket állítasz fel, meg elképzeled, kivetíted magad elé, milyen lesz majd az összhang, ha összetereled a listádon szereplő embereket egy helyiségbe, és zenélni kezdtek. A valóság azonban ritkán felel meg ennek. Ebben a konkrét esetben is más irányt vettek a dolgok, és az egész valami eltérőbe fordult át. Törés állt be a munkában, de közben ennek hatására azt is átértékeltem, hogyan raktuk össze ezt az egészet. Végül szerintem egy sokkal igazabb állapotba kerültünk, ami méltó ahhoz, amilyennek a Nine Inch Nailsnek lennie kell, és hosszabb távon is jobb.”

Reznor elárulta: a szeptember elején érkező Hesitation Marks eredetileg úgy kezdett formálódni, hogy még mindig tartozik egy greatest hits válogatással előző kiadójának, az Interscope-nak, és ehhez kezdett el írni pár új dalt. Végül azonban a dologból egy teljes nagylemez fejlődött ki. Trent szerint az album megszólalása igen elektronikus jellegű lesz. Belew játéka a történtek ellenére még hallható az anyagon, de felbukkan a dalokban emellett a Fleetwood Mac gitárosa, Lindsey Buckingham és a The Who jelenlegi turnébasszere, Pino Pallidino is.

0622nin

A dallista az alábbi lesz:

01. The Eater Of Dreams
02. Copy Of A
03. Came Back Haunted
04. Find My Way
05. All Time Low
06. Disappointed
07. Everything
08. Satellite
09. Various Methods Of Escape
10. Running
11. I Would For You
12. In Two
13. While I'm Still Here
14. Black Noise

A banda új felállása a július 26-ai japán Fuji Rock fesztiválon debütál majd élőben. A David Lynch rendezte első klip alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Abracadabra 2013-07-02 08:18
Ez egy nagyon várós lemez!!!
Idézet
 
 
+1 #1 Codename333 2013-07-02 08:04
Hát az mondjuk érthető is.Nem könnyű azonosulni Reznor zenéjével. :D Sztem Avery am sem illett volna a képbe.De kiváncsian várom ezt a lemezt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.