Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár Panterát is játszhat a közös turnén Zakk Wylde és Phil Anselmo

A Black Label Society lesz az idei amerikai Revolver Golden Gods turné főzenekara, és mivel a körút egy részén a Down is csatlakozik hozzájuk, természetesen máris megindultak a találgatások arról, vajon leüti-e a kínálkozó nagy labdát Zakk Wylde és Phil Anselmo. A válasz akár igenlő is lehet.

„Beszéltem Phillel arról, mennyire várjuk a turnét”, válaszolta Zakk a syracuse-i 95X rádiónak arra a kérdésre, hogy előfordulhat-e némi közös jammelés egy-két régi Pantera dallal a turné során. „Körülbelül olyan izgatottak vagyunk, mint egy csapatnyi iskoláslány. Beszéltünk róla, hogy nyomhatnánk együtt valami régit, aminek súlya van, és indokolt is. Szó volt erről. Szétröhögtük a seggünket, amikor erről az egész a zeneipari komédiáról beszéltünk, meg hasonlókról, és persze arról, mi van a zenekarokkal. Akármikor beszélek Phillel, mindig rengeteget röhögünk. A Down összes tagjával jó haverok vagyunk, garantáltan remek móka lesz ez a turné.”

Zakk Wylde-ot évek óta rebesgetik, mint egy esetleges speciális Pantera turné résztvevőjét a néhai Dimebag Darrell helyén, ám ahhoz, hogy mindez túlnőjön a találgatáson, arra lenne szükség, hogy a Pantera három életben lévő tagja közül Vinnie Paul dobos legalább szóba álljon Anselmóval és Rex Brownnal. Ezt leszámítva egyébként mindhárman elismerték, hogy Zakk elméleti síkon megfelelő ember lehetne egyetlen különleges megmozduláshoz.

A Revolver turné áprilisban indul, és a Black Label Society és a Down mellett a Devil You Know is ott lesz a fellépők között. Zakkék új albuma Catacombs Of The Black Vatican címmel április elején jelenik meg. A My Dying Time című dal alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Codename333 2014-02-18 13:33
ejj :D Igen jó lett ez az új dal!!!! ezzel csak a a gond h így még jobban váróós :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.