Shock!

április 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akadnak itt az első lemez dalainál súlyosabb dolgok, és nagyon fogós, mainstreamebb darabok is”

N.A.T.I.O.N. címmel, október 25-én új albummal jelentkezik a Bad Wolves. A csapat máris bemutatta a második dalt a lemezről.

0725bw

badwolves_cTavaly elég nagyot robbantott első albumával, a Disobeyjel a Bad Wolves, ahol a Devildriver, a Divine Heresy, a God Forbid és az In This Moment egykori tagjai egyesítették erőiket. A második lemez már itt van a kanyarban, és ősszel érkezik az Eleven Seven gondozásában N.A.T.I.O.N. címmel. Tommy Vext, John Boecklin és Doc Coyle csapata Max Karon, Mark Lewis és Joseph McQueen producerkedésével rögzítette az anyagot, amelyre – a The Cranberries-féle Zombie brutális sikere után – egy újabb feldolgozást is felraktak, de egyelőre még nem tudni, pontosan mit. „Változatos a lemez", mondta Coyle a Loudnak az új albumról. „Akadnak rajta az első lemez dalainál súlyosabb dolgok, és nagyon fogós, mainstreamebb darabok is, meg persze sok szám a két véglet között."

A már ismert I'll Be There után máris meghallgatható az albumról a Killing Me Slowly című szerzemény. Komoly jelek mutatnak arra, hogy a zenekar jövőre, a lemezbemutató turnén Magyarországra is eljut majd a Five Finger Death Punch és a Megadeth társaságában, bár itt egyelőre még csak tippelgetni lehet, hivatalos megerősítés szeptember 9. előtt nem várható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.