Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

After All I’ve Done, I’ll Disappear: még egy új szám a Lorna Shore jövő heti albumáról

Jövő héten új albummal jelentkezik a Lorna Shore. Most a negyedik friss szerzemény is meghallgatható a Pain Remainsről.

0514lornashore

lornashore_cLegutóbb egy tavalyi EP-vel jelentkezett a Lorna Shore …And I Return To Nothingness címmel. A zenekar október 14-én, Pain Remains címmel új nagylemezt hoz ki. „Mintha minden újjászületett volna körülöttünk, az energia, a zenekar, a szellemiség” – mondja Austin Archey dobos.

A dallista az alábbi lesz:

01. Welcome Back, O' Sleeping Dreamer
02. Into The Earth
03. Sun//Eater
04. Cursed To Die
05. Soulless Existence
06. Apotheosis
07. Wrath
08. Pain Remains I: Dancing Like Flames
09. Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear
10. Pain Remains III: In A Sea Of Fire

A már ismert négy szerzemény után most a Pain Remains II: After All I’ve Done, I’ll Disappear hallgatható meg az anyagról (egy továbbklikkelés után, mivel a YouTube az öngyilkossággal kapcsolatos tartalom miatt korlátozza a beágyazást).

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-10-03 18:27
Idézet - Squateye:


Ócska közhely, de a szokásos ízlések és pofonok mondás a válasz. Ha mindannyian beírnánk ide, hogy aktuálisan melyik zenekar, vagy melyik alműfaj népszerűségét tartjuk furcsának, mindig lenne valaki, aki kis túlzással megsértődhetne, vagy replikázhatna azzal, hogy nem értjük mi a művészetet/boomer/stb. Ehhez jön, hogy egy ideje már a "közösségi platformoknak" nevezett felületeknek is van (vagy lehet) egy felhajtó/booster hatása a megtekintések és megosztások miatt, nem véletlenül használja boldog boldogtalan marketingre. A Lorna Shore esetében, bizonyos megoldásaik miatt a mai túlszaturált mezőnyben is van mire felkapnia a fejét (vagy megmozdítani a szemöldökét) a hallgatónak. Még akkor is, ha van, akinél ez a reakció kimerül abban, hogy "meh", vagy abban, hogy "bekapcsolva hagytam az 1,75-ös lejátszási sebességet youtube-on?".

Legyünk őszinték, a mi régi kedvenceink, a ma már nosztalgikus érzéseket és emlékeket kiváltó zenéink is azért jutottak el hozzánk anno (a netkorszak előtt), mert "felhajtás" volt körülötte. Egy generáció nevében mondhatom példaként a GN'R-t, vagy a fekete lemezes Metallicát. (Ha már '90-ben is sistergős trve black metalt hallgattál, akkor természetesen nem rólad beszélek, kedves komment olvasó. :P)
Idézet
 
 
#1 Squateye 2022-10-03 09:47
Ha megfeszülök, sem értem meg, mi ez a felhajtás a zenekar körül (a nyilvánvalóan jól működő marketing gépezeten kívül). Nem sorolnám nyilván a hallgathatatlan kategóriába, de azért annyi extrát sem látok bennük, ami indokolná. Will Ramos négyféle malacot is tud utánozni. Remek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.