Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Adrenaline Mob: egy bandában Portnoy, Allen és Ward

Adrenaline Mob névre hallgat az az új banda, amelyben Mike Portnoy dobos (ex-Dream Theater), Russell Allen énekes (Symphony X), Rich Ward gitáros (Stuck Mojo, Fozzy), Mike Orlando gitáros (Sonic Stomp) és Paul DiLeo basszusgitáros egyesítették erőiket. A csapat június 24-én, pénteken debütál élőben New Yorkban.

A zenekar a tagok szerint leginkább lényegretörő, direkt rockzenében utazik. „Van benne némi karcos, modern hangzás is, de se nem progresszív, se nem túl metalos a dolog”, mondta még egy korábbi interjúban Russell Allen. „Úgy gondolom, az ilyesmit kedvelők körében nagyon jó fogadtatása lesz. Mike számára és nekem is újdonság ez az egész, hiszen semmi ilyesmit nem készítettünk korábban: majdnem olyan ez a zene, mintha Rob Zombie találkozna a Black Label Societyvel és a Disturbed-del, de az alapokra Ronnie James Dio énekelne.” Mike Orlando korábban szintén olyan csapatokat hozott fel párhuzamként, mint a Godsmack, a Disturbed, a Black Label Society, a Shinedown vagy Rob Zombie zenekara.

Az Adrenaline Mob első lemeze már készül, de megjelenési dátum egyelőre nincs.

 

Hozzászólások 

 
#2 kamikaze 2011-06-16 13:27
Ízlés kérdése, hogy mi ebben a jó. Nekem egyből az jut erről az eszembe, hogy Portnoy tavaly szeptemberben azért vált ki a Dreamből, mert úgymond lassítani, pihenni akar. Ahhoz képest ha jól tudom ez a 4. project, amiben részt vesz. Ez akaratlanul is annak a beismerése, hogy pótcselekvés, amit csinál. Ettől persze lehet még jó zene, csak egy kicsit sántít az eredeti érvelése.
Idézet
 
 
#1 Timár Attila 2011-06-16 07:33
Jól hangzik :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.