Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Addig nyomjuk, amíg egyikünk ki nem dől”

0714jpJúlius 29-én ismét Magyarországon játszik a Judas Priest, akik jelenleg éppen Ausztráliában nyomulnak a Soundwave fesztiválturnén. Ian Hill basszusgitáros szavai szerint a pár éve még visszavonulni készült csapat a jelenlegi állás szerint addig nyomul majd, ameddig csak lehet.

„Nem látok rá okot, miért ne lenne”, felelte Ian a Music Feeds kérdésére, amikor arról faggatták, lesz-e folytatása a tavaly megjelent Redeemer Of Souls lemeznek. „Richie Faulkner három évvel ezelőtti érkezése új szenvedélyt és energiát pumpált a zenekarba. Az Epitaph turné befejezése után meg akartunk próbálni visszavenni, lelassítani, de ma már belátjuk, hogy nem vagyunk rá képesek – a dolog nem is fog megtörténni. Komolyan mondom, egyszerűen túlságosan is élvezzük ezt az egészet ahhoz, hogy kiszálljunk belőle, és már a gondolata is megrémiszt annak, hogy nem csináljuk, vagy nem vagyunk már képesek csinálni. Szóval addig nyomjuk, ameddig tudjuk. Legalább hárman a zenekarból semmiképpen sem vagyunk már mai gyerekekek, szóval szerintem addig nyomjuk, amíg egyikünk ki nem dől…”

Ez azonban remélhetőleg még messze van… A Judas Priest július 29-én az idei FEZEN nyitónapján játszik Székesfehérváron a Black Label Society és Gus G. társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#5 faktor69 2015-06-12 08:55
A Fezen idejére szállást keresek Fehérváron, fel tudok ajánlani dunaújvárosi szállást a Rockmaraton idejére. Ha érdekel valakit a lehetőség, akkor jelentkezzen a faktor69@freema il.hu címen és privátban megbeszéljük.
Idézet
 
 
+3 #4 nekem8 2015-02-26 00:34
Ian egy legenda.
2-szer láttam őket élőben az utóbbi 5 évben, és tanúsíthatom, hogy egy legenda. De mindegyik Priest-tag igazából legenda. Na jó, ritchie (még) nem.
A következő lemez nem csak, hogy jobban kell, hogy szóljon, hanem mérföldekkel jobb kell, hogy legyen. Mert bármennyire fáj, hatalmas priest rajongóként ki kell mondanom: a redeemer of souls a leggyengébb priest lemez ami valaha készült.
A nostradamus, meg angel lemez meg a két ripper-es lemez attól (is) volt zseniális, mert nem maradt meg a múltban, hanem mert engedni a jelennek és egyfajta modernebb, de mégis ízig-vérig priest zenét tárt elénk. Jó lenne a modern priest-et visszakapni, modern heavy metal dalokkal, nem ilyen visszatérés az alapokhoz baromságokat erőltetni...
Idézet
 
 
+4 #3 Tubi 2015-02-25 15:30
Ugyanezt mondták még valamikor Downing kiszállása előtt is, pont mostanában olvastam egy régi interjúban. :D
Idézet
 
 
+4 #2 Béla 2015-02-25 15:30
Barázdabilleget és.
Idézet
 
 
+11 #1 queensryche999 2015-02-25 15:21
Tegyük félre a korábbi nyilatkozatokat . Sok sikert Judas Priest!
(És a köv. lemez szóljon má' jobban pls. :P)

Ha már Ian: védjegyszerű színpadi mozgása elmaradhatatlan kelléke a koncerteknek.
Enélkül már el sem tudnék képzelni egy Priest bulit. Szeretjük. :)

Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.