Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Adam tehetsége, szenvedélye és személyisége a lemez minden részét átszövi”

0117witherfallFebruár 10-én jelenik meg a Witherfall első teljes nagylemeze, amelyről két számot is meg lehet hallgatni. A csapatban Jake Dreyer gitáros (Iced Earth, White Wizzard, Kobra And The Lotus), Joseph Michael énekes (White Wizzard) és a nemrég elhunyt Adam Sagan dobos (Circle II Circle, Into Eternity) egyesítette erőit.

2013-ban alakult meg Jake Dreyer, Joseph Michael és Adam Sagan jóvoltából a Witherfall, amely 2014 végén rögzítette Nocturnes And Requiems című bemutatkozó nagylemezét Anthony Crawford basszerrel. A Chriss „Zeuss" Harris által kevert és maszterelt anyag azonban csak most lát majd napvilágot. A zenekar a kiadványt Adam Sagan emlékének ajánlja, aki tavaly év végén hunyt el egy daganatos megbetegedés következtében, mindössze 36 évesen. „Adam tehetsége, szenvedélye és személyisége a lemez minden részét átszövi, hiszen ő adta a kreatív erőnk egyharmadát", mondják a zenésztársak. „A Nocturnes And Requiems címmel is ő állt elő egy este, most már meglehetősen hátborzongató módon, és az album mindenképpen teljesen másképp szólt volna az ő dobolása nélkül. Adam, szeretünk, és hatalmas tragédia, hogy nem érhetted meg a lemez megjelenését. Mindörökre a Witherfall tagja leszel. witherfall_cNyugodj békében, haver."

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Portrait
02. What We Are Dying For
03. Act II
04. Sacrifice
05. The Great Awakening
06. End Of Time
07. Finale
08. Nobody Sleeps Here

Az albumról két dalt is meg lehet hallgatni. Mint a fenti nyilatkozatból leszűrhető, elképzelhető, hogy a banda Sagan nélkül is megy majd tovább, de erről egyelőre nem tettek konkrét bejelentést a többiek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.