Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Dream Theater ellökte Portnoy békejobbját

Folytatódik a Mike Portnoy-féle latin-amerikai típusú szappanopera: a Dream Theaterből idén szeptemberben kilépett, majd a múlt héten az Avenged Sevenfold által is elküldött dobos bevallotta, hogy megpróbált visszamenni eredeti társaihoz, de azok nem fogadták vissza.

„Kapcsolatba léptem velük, hogy tegyük jóvá a dolgokat, és egyeztessünk, teremtsünk ismét békét az életünkben. Pontosan tudom, milyen sokat jelentene ez a rajongóinknak is... Mivel eddig még nem jelentették be, ki lesz az új dobosuk, és senkivel nem is kezdtek bele semmiféle nyilvános tevékenységbe, úgy álltam hozzá, hogy megmenthetnénk magunkat. De sajnos visszautasították az ajánlatomat. Pontosabban nem ők, hanem az ügyvédjük...", közölte Mike saját honlapjának fórumán. Portnoy ugyan leszögezi a bejegyzésben, hogy a közléssel nem sajnálatot akar kivívni, kizárólag a rajongóinak szánta a bejelentést, és nem küldte el egyetlen magazinnak vagy portálnak sem, azt nyilván ő sem gondolta komolyan, hogy 2010 végén nem lesz tele a net a nyilatkozattal...

Portnoy előtt saját bevallása szerint rengeteg ajánlat fekszik 2011-re, de egyelőre nem nevezett meg közülük konkrét projekteket. A Dream Theater tartja magát azon elképzeléseihez, hogy januártól stúdiózni akarnak az új dobossal, azt azonban még mindig nem lehet tudni, ki is lesz az. Az Avenged Sevenfold pedig pénteken kiadott hivatalos sajtóközleményében leszögezte: mindenképpen megváltak volna Mike-tól az idei év végén, eltávolítása nem hirtelen döntés eredménye volt. „Mike óriási dalszerző, producer és természetesen dobos, de éppen emiatt a világ is és mi is mindig úgy tekintettünk volna erre a kooperációra, mint az Avenged Sevenfold plusz Mike Portnoyra", írták M. Shadowsék. Az is rejtély, ők kivel indulnak majd útnak januártól az Egyesült Államokban, ahol komoly arénaturné vár rájuk a Stone Sour társaságában.

Folytatás bizonyára lesz még, kíváncsian és kissé lehangoltan várjuk...

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Guest 2010-12-21 13:37
Egy kicsit összekuszálódta k a dolgok. Ha vissza is fogadták volna Portnoy-t a régi társai, az eredeti probléma továbbra is fennáll, hiszen januártól kezdik az új lemezt felvenni, aztán tavasz/nyár környékén indul a turnézás, tehát a "taposómalom" újra beindul. Egy kicsit hiteltelenné vált számomra Mike a korábbi nyilatkozatai tükrében.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.