Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A világ egyik legsúlyosabb ritmusszekciója nyomul az új szupergroupban

Újabb szupergroup-féleség a láthatáron – már amennyiben szupergroupnak nevezhető egy olyan csapat, ahol a négyből mindössze két muzsikus számít igazán ismertnek, ők azonban abszolút a műfaj krémjéhez tartoznak. A Kill Devil Hill nevű formációban a Heaven And Hell dobos Vinny Appice és a Pantera, Down basszer Rex Brown egyesítették erőiket.

Vinny és Rex társai a bűnben Mark Zavon gitáros (korábban Ratt, W.A.S.P., Cycle Hum) és az ismeretlen Dewey Bragg énekes. A zenekar eddig már nagyjából tíz dalt fel is demózott, és Appice mester szerint amolyan őserejű rockzenére lehet tőlük számítani nagyjából a Black Sabbath, az Alice In Chains és a Led Zeppelin metszéspontján. „A zene súlyos, de egy csomó fogós résszel és dallamos felhanggal", fogalmazott a dobos.

Vinny éppen ráér, hiszen a Heaven And Hell inaktív Ronnie James Dio tavaly tavaszi halála óta – bár éppen ő nyilatkozta legutóbb, hogy mindannyian gondolkodnak a folytatáson –, Rex pedig a Down mellett éppen semmiféle más projektben nem érdekelt, miután néhány héttel ezelőtt kilépett az Arms Of The Sunból.

A Kill Devil Hill debütáló lemeze valószínűleg még idén megjelenik, de ezen a téren egyelőre semmilyen bővebb információ nem áll rendelkezésre.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.