Shock!

november 13.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A tudás fája: még egy friss szerzemény az underground hősöktől

1202spThe Tree Of Knowledge címmel a Steel Prophet is bemutatott még egy új dalt a hamarosan érkező, nagyon várt Omniscient nagylemezről. Az album július 4-én kerül a boltokba.

A 2004-es Beware óta nem jelentetett meg új dalokat a Steel Prophet, az egyik legizgalmasabb hangzású amerikai kultikus heavy metal csapat, de a várakozásnak szerencsére vége: a Cruz Del Sur Music nevű megakonszern gondozásában július elején végre megérkezik a folytatás. A zenekar két fő oszlopa, Steve Kachinsky gitáros és a 2007-ben visszatért Rick Mythiasin énekes mellett szintén régi ismerős a felállásból Vince Dennis basszer – aki Vincent Price néven egyébként a Body Count aktuális leosztásában is szerepet vállal –, illetve John Tarascio dobos és John Paget gitáros, utóbbi kettő azonban csak a lemezfelvételek után tért vissza a csapatba: az anyagon még Chris Schleyer gitáros és Jimmy Schultz dobos játéka hallható.

Az Omniscientre tizenkét saját dal kerül majd fel, amelyek egy egységes történetet mesélnek el, de bónuszként a Queen Bohemian Rhapsodyjának feldolgozását is felvették. A dalok között olyanok találhatók, mint a Funeral For Art, a When I Remake The World (A Key Flaw), az Aliens, a Spaceships And Richard M. Nixon vagy a Through Time And Space. A The Tree Of Knowledge 666 Is Everywhere (The Heavy Metal Blues) dal videója alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.