Shock!

február 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A tudás fája: még egy friss szerzemény az underground hősöktől

1202spThe Tree Of Knowledge címmel a Steel Prophet is bemutatott még egy új dalt a hamarosan érkező, nagyon várt Omniscient nagylemezről. Az album július 4-én kerül a boltokba.

A 2004-es Beware óta nem jelentetett meg új dalokat a Steel Prophet, az egyik legizgalmasabb hangzású amerikai kultikus heavy metal csapat, de a várakozásnak szerencsére vége: a Cruz Del Sur Music nevű megakonszern gondozásában július elején végre megérkezik a folytatás. A zenekar két fő oszlopa, Steve Kachinsky gitáros és a 2007-ben visszatért Rick Mythiasin énekes mellett szintén régi ismerős a felállásból Vince Dennis basszer – aki Vincent Price néven egyébként a Body Count aktuális leosztásában is szerepet vállal –, illetve John Tarascio dobos és John Paget gitáros, utóbbi kettő azonban csak a lemezfelvételek után tért vissza a csapatba: az anyagon még Chris Schleyer gitáros és Jimmy Schultz dobos játéka hallható.

Az Omniscientre tizenkét saját dal kerül majd fel, amelyek egy egységes történetet mesélnek el, de bónuszként a Queen Bohemian Rhapsodyjának feldolgozását is felvették. A dalok között olyanok találhatók, mint a Funeral For Art, a When I Remake The World (A Key Flaw), az Aliens, a Spaceships And Richard M. Nixon vagy a Through Time And Space. A The Tree Of Knowledge 666 Is Everywhere (The Heavy Metal Blues) dal videója alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.