Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A The Cave We Fear To Enter talán az eddigi legkalandozósabb dalaink egyike”

The Cave We Fear To Enter címmel új dalt mutatott be az As I Lay Dying. A zenekar ősszel európai turnéra indul, amelyből szerencsére nem marad ki Magyarország sem.

0523asilay

Utoljára öt évvel ezelőtt jelentetett meg új dalokat az As I Lay Dying, de már nagyban dolgoznak a 2019-es, visszatérő Shaped By Fire album folytatásán. A legutóbbi lemezt még a klasszikus felállás készítette, amely azonban az elmúlt években ismét szétrobbant: Tim Lambesis énekes és Phil Sgrosso gitáros mostani társai Ken Susi gitáros és Nick Pierce dobos (mindkettő ex-Unearth), illetve Ryan Neff basszer/énekes (Miss May I). Az ötösfogat nemrég bemutatta Burden című friss szerzeményét, amit most a The Cave We Fear To Enter követett a sorban. „A The Cave We Fear To Enter talán az eddigi legkalandozósabb dalaink egyike – mondja róla Sgrosso. – Sok régi beidegződéssel és formulaszerű megoldással szakítottunk, hogy a végeredmény tényleg több, korábban ennyire mélyen körbe nem járt érzelmet váltson ki a hallgatóból. Az első pillanattól fogva óriási kedvencünk ez a dal.”

E két szerzemény már a következő album előhírnöke. Utóbbi valamikor még idén megjelenik a Napalm gondozásában, a zenekar pedig ősszel európai turnéra indul, amelynek magyar állomása is lesz: az As I Lay Dying november 27-én Budapesten, a Barba Negrában lép fel a Concerto szervezésében, a Decapitated, a Caliban és a Left To Suffer társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.