Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A System Of A Downnak írt dalokkal érkezik Serj Tankian új EP-je

1125soadElasticity címmel, még idén új EP-t jelentet meg Serj Tankian. A System Of A Down frontembere eredetileg a csapatnak írta a minialbumra kerülő dalokat.

Hamarosan új EP-t hoz ki Serj Tankian, és érdekességet jelent, hogy az Elasticityre olyan dalokat tesz majd fel az énekes, amelyeket eredetileg a System Of A Downnak szánt. „Amikor nem tudtunk megegyezésre jutni, végül befejeztem őket egyedül”, mondta a Grammy.comnak Serj. „Több szintetizátor van bennük, mint a legtöbb System-dalban, de így is súlyosan groove-osak, és akadnak szép balladás témáim is. Ezek inkább az Elect The Deadre és a korai szólódolgaimra emlékeztetnek. Tényleg jó kis EP.”

Serj egy május 24-ei, a Tumo Center For Creative Technologies által tető alá hozott Facebook Live chatben ismét szólt arról is, miért nem készített új albumot a System Of A Down a 2005-ös Mezmerize és Hypnotize kettőse óta. „Sok minden elhangzott már ezzel kapcsolatban, de a válasz nagyon egyszerű: kreatív szempontból egyszerűen nem tudtunk közös álláspontra jutni, hogy eljuttassuk a zenekart a következő szintre. Számomra – és tudom, hogy a többiek számára is – nagyon különleges a System, illetve amit közösen megalkottunk. Semmit sem csinálhatunk addig, amíg nem haladunk tényleg egy irányba, azonos cél felé egy azonos vízió mentén. Márpedig ez mindezidáig nem történt meg. Megpróbáltuk. Pár évvel ezelőtt mindannyian nekimentünk a dolognak: írtam dalokat én is, írtak dalokat a többiek is, satöbbi, de végül nem tudtunk megegyezni, és tényleg ennyi. És nincs is ezzel semmi gond. Továbbra is mindannyian barátok vagyunk, kiváló a kapcsolatunk egymással, közösen turnézunk, jól érezzük magunkat együtt.”

A System Of A Down június 17-ei arénás bulija a jelenlegi körülmények között természetesen nem mehet le az eredeti tervek szerint, a hivatalos Facebook-esemény szerint új időpontot keresnek neki éppen.

 

Hozzászólások 

 
#2 Zsolti 2020-05-26 12:35
Csakhogy ott emberileg nem volt, itt a dalszerzes terén nincs közös nevező. Utóbbiban nem tud segíteni egy pszichológus szép puloverben sem. Ezt ők négyen tudják megoldani.
Idézet
 
 
#1 Toti 2020-05-26 11:21
Lehet, hogy el kéne kérniük a Metallicától a csúnyapulóveres bácsi telefonszámát.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.