Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A semmiből megírtam tíz gyilkos új számot”

0226npjMájus 25-én karrierje első önálló nagylemezét jelenteti meg Nils Patrik Johansson. Az Astral Doors frontemberének albuma Evil Deluxe címmel jön ki a Metalville kiadónál, és a címadó dal máris meghallgatható róla.

Az Astral Doorsban és a Lion’s Share-ben jelenleg is éneklő, emellett pedig a Civil Wart vagy a Wuthering Heights-et is megjárt Nils Patrik Johansson igen sok mindent csinált már karrierje során, egyvalamit azonban nem: szólóalbumot. Most azonban végre ennek is elérkezett az ideje, tavasz végén megjelenik az énekes első önálló lemeze, az Evil Deluxe. „Tíz éve gondolkodom egy szólóalbumon, aztán bejött a képbe a Civil War, és az összes ötletemet felhasználtam arra a három lemezre”, mondja Nils Patrik. „Miután kiléptem tőlük, úgy gondoltam, száz százalékban az Astral Doors és a Lion’s Share ügyeire szeretnék koncentrálni, de hirtelen ismét visszatért az inspirációm, és a semmiből megírtam tíz gyilkos új számot. Teljesen természetesen adta magát, hogy Lars Chriss, a Lion’s Share-es zenésztársam legyen a gitáros és a producer, a dobokat pedig a fiam, Fredrik Johansson játszotta fel. Szóval végre apa és fia egy lemezen tűnik fel.”

A lemezen emellett olyan vendégek tűnnek fel, mint Chris Boltendahl (Grave Digger), Andy Loos (Lion’s Share) és Marcus Bengts basszerek, valamint Fredrik Bergh (Bloodbound), Kay Backlund (Lion’s Share) és Anuviel (Saecred Spirit) billentyűsök. A címadó dal máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.