Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Scorpions örökké tartó turnéi után közös lemezt készíthet a két Schenker

0908schenkerJövő év elején Budapesten is ismét fellép a Scorpions, akiknek igen hosszúra nyúlik az utolsó turnéjuk, és közben az apropót is váltogatják hozzá, most éppen a félévszázados jubileum az ürügy. És mint azt Rudolf Schenker gitáros egy friss interjúban elárulta, ennek nem mindenki örül…

„A tesóm már nagyon mérges rám, mert amikor a búcsúturnénkat csináltuk, felvetettem neki, hogy készítsünk egy Schenker Brothers-albumot”, ismerte el Rudolf a The Boston Globe-nak. „Nagyon rég nem játszottam már az öcsémmel az olyan alkalmakat leszámítva, mint amikor például Wackenben fellépett velünk, de stúdióban nem. Miközben szerintem nagyszerű lenne, és sok ember vár is erre.”

Michael Schenker játékát Scorpions-lemezen utoljára az 1979-es Lovedrive-on lehetett hallani, és november 6-án ez is egyike lesz annak az öt klasszikus Scorpions-albumnak, amely felújított változatban, rengeteg bónusszal jelenik meg, szintén a fél évszázados évfordulóhoz kapcsolódóan: a másik négy a Blackout, a Love At First Sting, a World Wide Live és a Savage Amusement lesz.

A Scorpions budapesti koncertje 2016. február 29-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül kaphatók. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 bogar 2015-09-08 11:30
Idézet - frontiers:
De jó látni, hogy ők jóban vannak és ennél a bandánál valahogy sosem voltak jelen a balhék és az összeveszések. Érdekes lemez lenne, én tuti vevő lennék rá!


Azért ez nem teljesen igaz. Francis Buchholz-cal (val, vel) eléggé összerúgták a port és még valami pereskedés is volt.
Idézet
 
 
+3 #1 frontiers 2015-09-08 11:28
De jó látni, hogy ők jóban vannak és ennél a bandánál valahogy sosem voltak jelen a balhék és az összeveszések. Érdekes lemez lenne, én tuti vevő lennék rá!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.