Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Rockaholicot is nagyon szeretem, de énekileg és hangszeres teljesítményeket tekintve ez a lemez jobb”

Louder Harder Faster címmel, május 12-én érkezik a Frontiers gondozásában a Warrant új albuma. A csapatnak ez már a második nagylemeze lesz Robert Masonnel a mikrofonnál, és most bemutatták róla a címadó dal videóját.

0313warrant

Utoljára 2011-ben hallhattunk új dalokat a Warrant műhelyéből, idén azonban végre megérkezik a Rockaholic folytatása. A május 12-én megjelenő, Jeff Pilson producerrel és Chris Collier hangmérnökkel rögzített Louder Harder Faster a második csapat a klasszikus Los Angeles-i hajmetalosoktól, amelyen Robert Mason énekel, a felállás ezt leszámítva a nagy sikerkorszaké: a zenekarban Erik Turner és Joey Allen gitározik, Jerry Dixon basszusgitározik és Steven Sweet dobol.

„Baromi büszke vagyok ezekre a dalokra”, mondta a The Rock Brigade podcastben pár hete Mason a lemezről. „Épp annyira, mint a Cry Of Love-val felvett anyagomra, ami pár éve készült. Persze a Rockaholicot is nagyon szeretem, de énekileg és hangszeres teljesítményeket tekintve ez a lemez jobb lesz. És mivel énekesként az emberek úgysem várnak mást tőlem, hadd legyek kicsit önző: marhára büszke vagyok arra is, amit énekesként nyújtok rajta. Olyan albumot akartunk csinálni, ami zeneileg a Cherry Pie nagy, emlékezetes, fogós, refréngazdag vonala és a Dog Eat Dog sötétebb, súlyosabb iránya között helyezkedik el. Jerry Dixonnak szinte popos dallamérzéke van, én meg imádom a rockos, ordítós dolgokat. Már korai fázisban átbeszéltük a dolgokat, és azt mondtam neki: haver, azt akarom, hogy a végeredmény tényleg odavágjon, mert nem leszünk már fiatalabbak. Mennyi ideig szállíthatunk még le egy komoly rocklemezt anélkül, hogy nevetségesek lennénk, mert már elértük a hetvenet?”

warrant_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Louder Harder Faster
02. Devil Dancer
03. Perfect
04. Only Broken Heart
05. U In My Life
06. Music Man
07. Faded
08. New Rebellion
09. Big Sandy
10. Choose Your Fate
11. Let It Go
12. I Think I'll Just Stay Here and Drink (bónusz)

Az Only Broken Heart, a Devil Dancer és a Perfect mellett a csapat most bemutatta a címadó számot is. A bónuszdal egyébként egy Merle Haggard-feldolgozás, amelyhez klip is készült.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.