Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Rattet is kivégzi a Queensryche megkettőződése?

Noha a legutóbbi vonatkozó hírek még arról szóltak, hogy a Ratt aktívan dolgozik az új nagylemezen, sokakban kérdőjelek merültek fel a banda jövőjét illetően, miután Bobby Blotzer csatlakozott a Queensryche-hoz (pontosabban annak Geoff Tate vezette inkarnációjához). A dobos most ráerősített a rajongók aggodalmaira.

„Nagyra értékelem a rengeteg pozitív visszajelzést azt illetően, hogy csatlakoztam Geoff-hez és társaihoz", írja Bobby a Facebookon. „Természetesen a Ratt státuszával kapcsolatban is számos kérdés merült fel, ezekre azonban csak a Ratt inaktivitásáért felelős szokásos gyanúsítottak, Warren és Stephen válaszolhatnak. Az elmúlt két évben mindkettejükből elegem lett. Hamis információkat csepegtettek a rajongók felé is. Nem akarok nyers lenni, csak tele lett a tököm az eszetlen emberekkel."

Mindez azért is érdekes, mert Blotzer és DeMartini általában vállvetve szokták szidalmazni Pearcyt a Ratt menetrendszerű válságai idején - eszerint a szólógitáros és a dobos által alkotott tengely megbomlóban van, pedig a csapatba már az eredeti felállás életben lévő tagjai közül eddig egyetlenként hiányzó Juan Croucier basszer is visszatért néhány hónappal ezelőtt... Kérdés persze, hogy a banda egyik hajtómotorjának számító dobos egyéb elfoglaltságai végleg parkolópályára állítják-e a Rattet, vagy a társak keresnek valaki mást Blotzer helyére.

Blotzer a Tate vezette Queensryche-hoz történt csatlakozásáról pár napja azt mondta: nagyon izgatott a projekt miatt, pláne, hogy a Queensryche és a Ratt számos alkalommal turnézott korábban együtt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.