Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A projektcunami ellenére is készül az új Killswitch Engage

Hamarosan megkezdi a munkát 2012-re várható új albumán a massachusettsi Killswitch Engage. Az erről szóló üzenetet maga Adam Dutkiewicz gitáros/főnök tette közzé a banda facebookos oldalán.

A gyors reaktivizálódás akár meglepő is lehet, hiszen Adam és a banda egykori énekese, Jesse Leech idén év elején adták ki új projektjük, a Times Of Grace The Hymn Of A Broken Man című lemezét, a turnéfelállásban pedig a Killswitch másik gitárosa, Joel Stroetzel is szerepet kapott. Justin Foley dobos eközben feljátszotta az Unearth új lemezét, a Darkness In The Lightot, Mike D'Antonio basszusgitáros pedig egy Death Ray Vision névre hallgató zenekarban múlatta az időt az egykori Overcast és Seemless gitáros Pete Cortese társaságában (aki egy rövid ideig egyébként a Killswitch-ben is megfordult a kezdeti időszakban). Ha mindez még nem lenne elég, Adam D. néhány hete jelentette be, hogy még egy frissen beindult csapatban vállalt szerepet George „Corpsegrinder" Fisherrel, a Cannibal Corpse hörgősével, illetve Shannon Lucasszal, a The Black Dahlia Murder dobosával. A stílus mi más is lehetne, mint klasszikus death metal. És emellett állítólag az összes tagnak volt ideje Killswitch-ötletekkel is foglalkozni az üres órákban...

A metalcore vonulat legsikeresebb bandája utoljára 2009 nyarán adott ki lemezt, amely a Billboard-lista hetedik helyén nyitott. A hatodik Killswitch Engage anyag valamikor a jövő év első felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.