Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Perfect Circle: a legrosszabb indok a késlekedésre

A tavaly ősszel hat évnyi kihagyást követően ismét koncertezésbe kezdett A Perfect Circle akár új lemezt is készíthet, legalábbis Billy Howerdel gitáros azt nyilatkozta a The Pulse Of Radiónak, hogy soha életében nem kívánkoztak még ki belőle olyan erővel az új dalok, mint az utóbbi időben. Ennek ellenére mégsem lehet biztosan tudni, mikor lesz mindennek kézzelfogható eredménye is.

„Az a baj, hogy nem igazán rendelkezem most olyan hellyel, ahol dolgozhatnék", magyarázta a bizonytalanság okát Billy. „Volt egy házam, benne stúdióval, de eladtam, így most nincs meg az a stúdió, ahová akármikor lemehettem dolgozgatni egy kicsit. Ez persze a világ legrosszabb indoka arra, hogy miért nem csináljuk, de mivel jelenleg nincs szerződésünk, tulajdonképpen azt teszünk, amit csak akarunk, úgy hozzuk ki az albumot, ahogy csak akarjuk. Elég gyorsan összeüthetjük a lemezt... már ha végre találok egy helyet, ahol nekiállhatunk a melónak!"

A banda már több fesztiválfellépést is lekötött erre az évre, ott lesznek például a május végén Columbusban megrendezendő Rock On The Range-en, ahol rajtuk kívül többek között a Korn, a Stone Sour, a Staind, a Bullet For My Valentine és az Alter Bridge is játszik. Billy és Maynard James Keenan bandája emellett a július 2-ai albertai Boonstockon is koncertezik, a torontói Edgefest '11-en is pedig társult headlinerként lépnek fel a Rise Against mellett július 9-én.

A csapat szám szerint harmadik és ezidáig utolsó nagylemeze Emotive címmel jelent meg 2004-ben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.