Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A modern felvételi technológiák nagyszerűek, de nem akartunk kizárólag ezekre támaszkodni”

Augusztus 23-án jelenik meg a Sacred Reich visszatérő albuma, az Awakening, amelyről most meghallgatható a Manifest Reality című dal. A zenekar ősszel Budapesten is fellép.

0226sacredreich

Nyár végén, a Metal Blade-nél jelenik meg a Sacred Reich új nagylemeze, az Awakening, amely huszonhárom évvel követi a sorban az arizonai thrasherek utolsó albumát, a Healt. A lemez Arthur Rizk producerrel (Cavalera Conspiracy, Power Trip, Code Orange) készült, és Rind mellett a Machine Headből visszatért Dave McClain dobos, Wiley Arnett gitáros, illetve a Jason Rainey helyére frissen leigazolt Joey Radziwill gitáros játszik rajta. „Nagyon organikus hangzásra törekedtünk”, mondja Phil. „Dave nem akart használni semmiféle triggert vagy hangmintát, így rengeteg időt töltöttünk a felvevőhelyiség bemikrofonozásával, hogy nagy, természetes dobsoundot kapjunk. A modern felvételi technológiák sok mindenben nagyszerűek, de mi nem akartunk kizárólag ezekre támaszkodni.”

sacredreich_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Awakening
02. Divide & Conquer
03. Salvation
04. Manifest Reality
05. Killing Machine
06. Death Valley
07. Revolution
08. Something To Believe

A Sacred Reich november 15-én – huszonnyolc év után – végre ismét hazai színpadon játszik a Purci Dance Party headlinereként, a Night Demon vendégeskedése mellett. Részletek itt. A megjelenés felvezetéseként Phil Rind és csapata április 19-én már kihozott egy split kislemezt az Iron Reagannel, az ezen szerepelt Don’t Do It Donnie viszont végül nem kapott helyet az anyagon. A már ismert Awakening mellett most a Manifest Reality is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.