Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Massacre-nél jelenik meg decemberben az új Bornholm

December 2-án, Primeval Pantheons címmel jelenik meg a Bornholm új nagylemeze. A hazai black/death-színtér egyik kiemelkedő csapatának friss dalait a Massacre gondozza, és az album ismét megújult zenekari felállásban készült el.

0927bornholm

bornholm_c„Büszkén jelentjük be, hogy a zenekar a nyár folyamán leszerződött a német Massacre Recordshoz, így a negyedik Bornholm nagylemez az ő gondozásukban jelenik meg 2016. december 2-án, Primeval Pantheons címmel", áll a Bornholm vezetője, Sallai Péter nyilatkozatában. „A felvétel ezúttal is Scheer 'Max' Viktorral zajlott a Pannónia stúdióban, a master pedig Paul Ericksen munkája, megtiszteltetés volt velük dolgozni!"

A zenekari felállás ezúttal sem maradt változatlan: először Havancsák Gyula basszusgitáros, majd Vozargh gitáros döntött a távozás mellett magánéleti, zenei okokból. Helyükre Farkas „Carrion" György (ex-Tormentor) és Petheő Attila (ex-Tesstimony, ex-Doomsday) érkezett, az utóbbi koncerteken már őket lehetett látni a színpadon. Ezen a lemezen már teljes egészében Sahsnoté a vokális szerep, ahogy élőben az utóbbi két évben szintén tapasztalhatta a közönség.

Koncertfronton is folyamatosan alakulnak a dolgok, konkrét információk, dátumok hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Igor Igorovics 2016-09-27 14:48
Király! A Massacre már egy elég komoly kiadó! Mivel már nem most kezdték a turnézást Európában, talán egy underground áttörés is összejöhet nekik. Hajrá!
Idézet
 
 
+1 #1 béka és barack 2016-09-27 12:20
AszúborNholm
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.