Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A lehető legjobb produkciós, hangmérnöki és maszterelési munkát tettük a zene alá”

Generation Radio néven fut az új szupergroup, benne a Rascal Flatts, a Chicago és a Journey tagjaival. Az első album augusztusban jelenik meg.

0607genradio

Jay DeMarcus basszer (Rascal Flatts), Jason Scheff énekes (Chicago), Deen Castronovo dobos/énekes (Journey), illetve Chris Rodriguez és Tom Yankton gitárosok alkotják a Generation Radio nevű zenekart. A banda első lemeze a Frontiersnél jelenik meg augusztus 5-én. „Nem tudom másképp megfogalmazni: mintha a Rascal Flatts, a Journey és a Chicago csodálatos elegyét hallanád, arról már nem is generationradio_cbeszélve, hogy a lehető legjobb produkciós, hangmérnöki és maszterelési munkát tettük alá" – mondja Scheff.

A dallista az alábbi:

01. Why Are You Calling Me Now?
02. Angels
03. All Night To Get There
04. I Hope You Find It
05. Time To Let It Go
06. Lights Go Out In Paradise
07. Don't Go
08. Smoking
09. Anything But Us
10. Waiting On Your Sunshine
11. Finally Got It Right

A Why Are You Calling Me Now? már ismert, most a Lights Go Out In Paradise is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#3 ma 2022-07-06 06:20
Mindig is nagyon bírtam a három korai (18, 19, Twenty 1) Jason Scheff-.es Chicago lemezt. Megérdemel egy jó zenekart és egy jó albumot.
Idézet
 
 
#2 Meszlényi Bálint 2022-07-06 04:54
Azon kevés promoszövegek egyike, amely igaz. :) Valóban nagyon királyul szól, a múltkori Jason Scheff-es nótán meg készen voltam. Végre egy értelmes supergroup.
Idézet
 
 
#1 queensryche999 2022-07-04 15:46
"(...) a lehető legjobb produkciós, hangmérnöki és maszterelési munkát tettük alá."

Lights Go Out: a dal egy-egy pontján az éneket kicsit természetesebbe n is "gatyába lehetett volna rázni". Használjuk a technika adta lehetőségeket, de csak finoman, érzéssel. Hozzáteszem, hogy Deen baromi jól énekel és a technikai bűvészkedésnek lehetett volna rosszabb eredménye is - nem említek neveket. Ezt leszámítva - csak fejhallgatóval hallgattam meg - valóban korrekt a végeredmény és a két dal is egész jó.

Ami a "jó-e nekünk a Frontiers-tömeggyártás?" dolgot illeti - bár konkrétan ennél a hírnél nincs említve, de fel szokott jönni a téma a Shock hasábjain -, én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy összességében többet nyerünk vele, mint vesztünk. Frontiers nélkül is ömlik ránk a kontent mindenhonnan és illúzió lenne azt állítani, hogy úgy "fogyasztunk" zenét/kultúrát, mint 25-30 éve. Az újra elővehető régiek (nosztalgia, "jól bevált ízek") és a tonnányi új mellett a Frontiers asztalkájáról is kimazsolázhatju k, ami ízlésünknek-hangulatunknak megfelelő. Nekem például - "jó híre" ellenére - több Del Vecchio-féle cucc is bejött az elmúlt 20 évből, függetlenül attól, hogy mások meg nekem sem, ez egy ilyen biznisz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.